Forum » Strojna oprema » Računalnik mi ne della....pomoč
Računalnik mi ne della....pomoč
Snipy ::
Stvar je sledeča...
Sestavil sem malo starejši računalnik, pa mi nekeko ne rata vsposobit.
Nekaj časa dela potem pa frizne in ko resetiras se ne vpali več monitor. Ko sem zamenjeal ploščo se je zgodilo isto..resetiral in nikoli več se ni vklopil monitor. Grafična dela ker sem jo testiral prej in potem in je delala, poskusil sem na treh ploščah in rezultat je bil vedno isti,
Ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe?
Sestavil sem malo starejši računalnik, pa mi nekeko ne rata vsposobit.
Nekaj časa dela potem pa frizne in ko resetiras se ne vpali več monitor. Ko sem zamenjeal ploščo se je zgodilo isto..resetiral in nikoli več se ni vklopil monitor. Grafična dela ker sem jo testiral prej in potem in je delala, poskusil sem na treh ploščah in rezultat je bil vedno isti,
Ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe?
Snipy ::
Sem probal tudi se z enim napajalcem ma je bilo potem isto.
Ram sem tudi zamenjal in je bilo tudi isto.
Kaj je možno da ce je slaba baterija na plošči, da bi potem zaradi tega to delalo?
Dobil sem tri plošče, ki so najverjenteje veliko časa bile neuporabljene...
Ram sem tudi zamenjal in je bilo tudi isto.
Kaj je možno da ce je slaba baterija na plošči, da bi potem zaradi tega to delalo?
Dobil sem tri plošče, ki so najverjenteje veliko časa bile neuporabljene...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zatikanje v igrah Phenom 940 in 4870 x2Oddelek: Pomoč in nasveti | 2091 (1110) | Kristjan15 |
» | problemi z računalnikom. dela zgolj dve sekundiOddelek: Pomoč in nasveti | 1102 (928) | boych |
» | Računalnik občasno resetira ob čudnih trenutkih (ni pregrevanje!)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1032 (921) | Highlander |
» | Abit NF7-S 2.0 POST problemOddelek: Strojna oprema | 1237 (920) | Mobidick |