Forum » Pomoč in nasveti » Moc Napajalnika
Moc Napajalnika
Flamer ::
Kakšno bi bilo vredi napajanje za T-Bird? A se da kje brez odpiranja ohišja pogledat kok owazapraw je 'mocno'?
Sodom ::
Na računu sigurno piše
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
future turns to past, been sent to hell and back
SkIDiver ::
Boš mogu kr odprt ohišje pa pogledat. Mislm pa da tam 250W je zate spodnja meja. Priporočam pa seveda 300W
kockish ::
Meni dela na 235W, pa imam cd-rw, dvd in cdrom (vsi prikljucki za napajanje zasedeni), dekod. kartico za dvd, mrezno, tiskalnik in modem na usb, voodoo3 3k, TB1100, abit KT7A, disk IBM IC35...
Binji ::
Men je na 250W 1GHz nonstop stekal pa sm flesal na 3R BIOS, zdej pa dela normalno. Priporocam!
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
miranpozar ::
Ni pomembna samo moč napajalca, ampak predvsem kvaliteta!
250W napajalec solidne firme je lahko bolj primeren od cheap tajvanskega 300W!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
250W napajalec solidne firme je lahko bolj primeren od cheap tajvanskega 300W!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
TuXterrestrial ::
Jep kvaliteta je zelo pomembna.
Imam 3 dodatne ventilatorje pa mi je 250W do nakupa USB ISDN modema lepo delal, zdaj pa je začel štekat. Zgleda da je sam še modem manjkal.
Imam 3 dodatne ventilatorje pa mi je 250W do nakupa USB ISDN modema lepo delal, zdaj pa je začel štekat. Zgleda da je sam še modem manjkal.
OldSkul ::
Jaz mam 300w napajalc prej sem mu 235 pa mi je vse neki štekal tako da sem takoj hitro kupil novega!
mortal ::
Jaz imam TB 1400 pa se mi pri 230 W napajalniku niti zbudil ni.
300W mi je lepo delal le če ni bil navit, ko pa sem ga dal na 1550 Mhz pa je bil tudi 300 W prešvoh. (Računalnik se je resetiral na cajte)
Zdaj pa sem si nabavil 430W in mi dela brez problema. Mislim pa da bi bil 350W dovolj.
300W mi je lepo delal le če ni bil navit, ko pa sem ga dal na 1550 Mhz pa je bil tudi 300 W prešvoh. (Računalnik se je resetiral na cajte)
Zdaj pa sem si nabavil 430W in mi dela brez problema. Mislim pa da bi bil 350W dovolj.
Yurko ::
Ne bluzi! Če sem jih vidu na lastne oči v Mlacomu ta teden
350W Evermax z daljšimi kabli (celo 8 napajalnik priključkov za diske), dva ventilatorja, skratka res v redu, cena nekaj čez 17 jurjev.
350W Evermax z daljšimi kabli (celo 8 napajalnik priključkov za diske), dva ventilatorja, skratka res v redu, cena nekaj čez 17 jurjev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napajalnik mi je crknil - lepo prosim za pomočOddelek: Strojna oprema | 1195 (985) | ajagodnik |
» | Ali bo dovolj moci?!?!?Oddelek: Strojna oprema | 2048 (1412) | Matek |
» | Ko 500 W ni dovoljOddelek: Novice / Modifikacije | 2271 (2271) | OChack |
» | Antec ali Enermax?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3016 (1981) | tha_man |
» | Koliko W?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1655 (1541) | Mate |