Forum » Programiranje » Izziv za Profije!
Izziv za Profije!
MUC ::
Mam tole nalogo in je ne znam rešit:
V javascriptu morm napisat eno skriptico, ki dela tole:
Imam eno textarea polje in notri je pač en text. Zdej bi jest z miško označu ta text (oziroma samo del texta) in kliknu na en gumb, ki bi mi ta text spremenil tako, da bi na začetek in na konec dodal še 3 zvezdice
Zna kdo to, oz je kje videl kakšno že napisano skripto. LAhko kdo pove, če zna narest vsaj kakšen del te naloge
Hvala
V javascriptu morm napisat eno skriptico, ki dela tole:
Imam eno textarea polje in notri je pač en text. Zdej bi jest z miško označu ta text (oziroma samo del texta) in kliknu na en gumb, ki bi mi ta text spremenil tako, da bi na začetek in na konec dodal še 3 zvezdice
Zna kdo to, oz je kje videl kakšno že napisano skripto. LAhko kdo pove, če zna narest vsaj kakšen del te naloge
Hvala
vuego ::
En del naloge je tukaj:
postavi na gumb tale javascript:
onclick="if (document.selection.createRange().text!='') document.selection.createRange().text = '***'+document.selection.createRange().text+'***';"
Edini problem je, da dela za *katerikoli* izbor. Tudi na strani :) Skratka, eksperimentiraj.
postavi na gumb tale javascript:
onclick="if (document.selection.createRange().text!='') document.selection.createRange().text = '***'+document.selection.createRange().text+'***';"
Edini problem je, da dela za *katerikoli* izbor. Tudi na strani :) Skratka, eksperimentiraj.
MUC ::
Mučos gracijas ... sm že včerej najdu na netu točn to, pa sm že skup spacou v eno celoto, k res dela :) .. je pa res, da kopira selectione iz cele strani, samo me to sploh ne moti
Hvala
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Tech userscriptsOddelek: Izdelava spletišč | 5152 (2604) | jype |
» | Word 2003 VBA problemOddelek: Programska oprema | 1032 (919) | mimax |
» | access -> word ali excelOddelek: Programska oprema | 1218 (1159) | zavajon |
» | word makroOddelek: Programska oprema | 1105 (969) | gumby |
» | Kje 'je' pokaži namizje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2405 (894) | ahimah |