» »

Pariz!

Pariz!

zed 5.0 ::

Zdravo!

Da se ne boste ukvarjal sam z racunalniki, mam tukaj eno neumestno vprasanje za vas. :P Predvsem za tiste, ki malo bolje poznate Pariz. Zanima me nastanitev v hotelu/apartmaju nekje v blizini centra. Zelel bi dve sobi, za dve osebi. Se pravi v vsaki sobi po 1 komad. Ce kdo ve za kakrsno koli cenovno ugodno varianto, se zelo priporocam. Hvala.

lp, Z.

PALOMINO ::

Glede na to, da sem bil v Parizu dva tedna nazaj, ti pripročam rezervacijo katerega izmed hotelov iz verige TimHotels, ni ne vem kakšen luksuz - mene je koštalo za 3 nočitve 180EUR za dve osebi kar mislim da za Pariz res ni veliko glede na to kakšne so tam cene...

Evo še BLIŽNJICA.

Boeing ::

Kar se mene tiče, je najcenejši in najudobnejši hotel Royal st. Germain's na Boulevard St. Michel, 10 metrov stran maš Mc-a, 50m stran maš Galleries Lafayette in milijon kavarn za zajtrk. Tja prideš tako, da greš na CDG-ju na RER B, se pelješ v mesto in izstopiš na postaji podzemne Denfert Rochereau, nato se pelješ dve postaji s 4-ko (metro) smer Porte de Clignancourt in izstopiš na Montparnasse Bienvenue. Nato greš proti hotelu, in sicer po Boulevard St. Michel stran od Galleries Lafayette po desni, po kakih 100m boš šel mimo Mc-a in nato še par metrov, pa si tam.

Za 3 nočitve sem plačal 108 (sto osem) evrov/osebo, nočitev z zajtrkom.

Že takoj na letališču si kupi karto za podzemno, najbolj ugodna je 7-dnevna Paris Visite, ki je za turiste in pride cca 38 evrov za en teden in ti velja tudi za bus.

Ne pozabi vedno vzeti s sabo najmanj en liter vode. Če ne drugega, lahko na pijači zapraviš premoženje :)

Uživaj.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

perci ::

Formule 1 so kar v redu in poceni hoteli.

Mirko5 ::

Formule 1 je dobra nastanitev, ce nisi prevec zahteven, je poceni in sobe so ista cena za 1, 2 ali 3 osebe, placas namrec na sobo. Cene se gibljejo od 30-40€ odvisno od oddaljenosti...sam sem bil dol na jugu Pariza in sem rabu do centra 15 min z metrojem, ki je poleg hotela. Po moje je dobra izbira...ni high class nastanitev, vendar nudi kar rabis - soba za tri, umivalnik v sobi in tv. Potem pa skupni tusi in wc, s tem da so kabine podobne unim prenosnim wc-jem na vecjih prireditvah...u glavnem sam sem se pocutu uredu, je pa tudi res, da ce primerjas nastanitev za tri nocitve 1808-O je res ugodno...sam raje malo presparam pri nastanitvi in se mam pole po mestu bolje...itaq pa si ceu dan okoli in prides v hotel samo spat in se stusirat... Klik

overlord_tm ::

Še eni hoteli so na A.... se ne spomnem imena zdajle.

Drugače pa ista stvar kot Formula 1 hoteli. Instant, za prespat, zjutraj pa greš v mesto :)

zed 5.0 ::

Hvala vsem za pomoc. Sem nasel nekaj. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Potovanje - LONDON

Oddelek: Loža
234938 (2966) Invictus
»

Kje do apartmaja /naslednji teden

Oddelek: Loža
121901 (1474) jest10
»