Forum » Omrežja in internet » Kakšne izkušnje z SLOhosting.com
Kakšne izkušnje z SLOhosting.com
klevic ::
Lep pozdrav
Zanimam se za najem strežnika na SLOhosting.com, zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje z njimi. So sigurno podjetje, kako je z delovanjem njihovih strežnikov.....
Poznate še kakšno podjetje, ki omogoča najem strežnikov (ali postavitev svojega strežnika pri njih) za "normalne" cene.
lp
Zanimam se za najem strežnika na SLOhosting.com, zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje z njimi. So sigurno podjetje, kako je z delovanjem njihovih strežnikov.....
Poznate še kakšno podjetje, ki omogoča najem strežnikov (ali postavitev svojega strežnika pri njih) za "normalne" cene.
lp
www.gwost.com
klevic ::
Sem pogledal, pa niti ne najdem ponudbe. Drugače pa me zanima še kako je z tujimi ponudniki zakupa strežniškega prostora.
www.gwost.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje za developerje in designerje spletnih mestOddelek: Programiranje | 1593 (689) | AštiriL |
» | Microsoft Office za d.o.o.Oddelek: Kaj kupiti | 3081 (2645) | Rok Woot |
» | Cena serverja za eno letoOddelek: Izdelava spletišč | 1612 (1270) | Gandalfar |
» | Gostovanje/najem strežnikaOddelek: Omrežja in internet | 2094 (1191) | fora |
» | Zakup ali koolokacija strežnika? Kje, kako?Oddelek: Omrežja in internet | 3287 (2931) | Uporabnik |