Forum » Kaj kupiti » Navaden podstavek za prenosnika
Navaden podstavek za prenosnika
a9753 ::
Oj!
Iščem podstavek za prenosnika - navaden noname podstavek z edino funkcijo da mi dvigne prenosnika za 15-20 cm. Vidu sem zadevo v eni pisarni pa niso vedl kje so kupl. Narejena je bila iz dvakrat zakrivljene plexi plošče - v oblik oglatega c, tako da je bil spodaj se plac za kake papirje ipd.
...bi kdo to vedu kje to prodajajo? V stacunah so mi ponujal vglavnem ene hude podstavke z port replikatorji itd ki jih ne potrebujem.
hvala za info.
Iščem podstavek za prenosnika - navaden noname podstavek z edino funkcijo da mi dvigne prenosnika za 15-20 cm. Vidu sem zadevo v eni pisarni pa niso vedl kje so kupl. Narejena je bila iz dvakrat zakrivljene plexi plošče - v oblik oglatega c, tako da je bil spodaj se plac za kake papirje ipd.
...bi kdo to vedu kje to prodajajo? V stacunah so mi ponujal vglavnem ene hude podstavke z port replikatorji itd ki jih ne potrebujem.
hvala za info.
SepoX ::
To majo ponavadi v kaki prodajalni kjer imajo pisarniški materijal. Spomnem se, ko sem gledal za novoletna darila v firmi, da je bilo tut to v katalogu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 8/8.1/10 hropeče, Kubuntu blesteče?Oddelek: Operacijski sistemi | 5025 (3934) | Siddh |
» | Katera termalna pasta za laptop ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1174 (1050) | mr1two |
» | Računalnik se vgasneOddelek: Strojna oprema | 1489 (1353) | solatko |
» | Tanek ventilatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1570 (1191) | Carmack |
» | Polomljeno vzvratno ogledalo v avtuOddelek: Loža | 7565 (7148) | aiko |