Forum » Hlajenje in modifikacije » Vprašanje na temo termalnega epoksija
Vprašanje na temo termalnega epoksija
kewo ::
Imam "problem". Kupil sem dvokomponentno lepilo od Zalmana za bakrena rebra, ki jih bom prilepil na pomnilnik od grafe. Zanima me, če bom potem lahko odstranil rebra, ko bom grafo prodal in nanjo spet namestil originalni hladilnik.
Lepilo, ki sem ga kupil:
Zalman
Lepilo, ki sem ga kupil:
Zalman
steev ::
O tem je bilo veliko govora. Če se prav spomnim se ne da odstranit. Lahko pa podstraniš skupaj z ramom, tega pa vrjetno nočeš.
Bolje je, da namažeš s termalno pasto, pri robovih pa daš kapljico sekundnega lepila, se veliko lažje odstrani.
Bolje je, da namažeš s termalno pasto, pri robovih pa daš kapljico sekundnega lepila, se veliko lažje odstrani.
:|
Kaj pa tista fora, ko daš grafo v zmrzovalnik? Postane epoksi krhek in se hladilno rebro lepo odstrani?
Keyser Soze ::
V hladilnik butneš kartico(zavito v PVC vrečko) in ko zadeva dodobra "zmrzne" bolj na silo probaš zavrtet oz. potegnit dol rebra. Zadeva gre malo težje dol, ampak ponavadi ni problemov z ramom(tako da se po odstranitvi še vedno drži rebra). Pri meni(pa sem lepil z istim lepilom) teh težav ni bilo. Za koga drugega pa ne bom rekel.
Zadeva je tvegana, a nič bolj kot z sekundnim, s tem da ni nobenih sledi na ramu kasneje, kot pri sekundnem.
Zadeva je tvegana, a nič bolj kot z sekundnim, s tem da ni nobenih sledi na ramu kasneje, kot pri sekundnem.
bajker ::
Nekje (nimam več pojma kje) sem prebral, da je folk odstranil hladilnik z grafične tako, da je dal kartico za 15 min v vodo.
Nisem probal in ne vem, če deluje, to je le kot informacija.
Nisem probal in ne vem, če deluje, to je le kot informacija.
Eddy ::
Jaz sem pa slišal, da naredi takole... nekaj ur igraj ali poženi program ki ti grafiko močno obremeni.
Posledica tega bo da se lepilo znehča in boš lažje odstranil rebra.
Če pa boš delal na "suho" boš verjetno uničil grafično, tako kot jaz 9000pro
Posledica tega bo da se lepilo znehča in boš lažje odstranil rebra.
Če pa boš delal na "suho" boš verjetno uničil grafično, tako kot jaz 9000pro
www.ekwaterblocks.com
Vredu fantje Nalepil sem hladilna rebra z epoksijem, ko jih bom pa odstranjeval, se pa slišimo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odstranim rebra z moje grafične?Oddelek: Navijanje | 1838 (1205) | fulgur |
» | kako hladiti R9700Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1430 (1215) | MrX |
» | S čim prilepit rebra? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5808 (4935) | sharp |
» | Hladilna rebra pri gf2mx400Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1115 (982) | Jst |
» | Kako dat rebra gor?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1420 (1294) | jRk0 |