Forum » Kaj kupiti » niska tipkovnica
niska tipkovnica
Jan987 ::
Kupujem nisko tipkovnica (povsem niska in MORA imeti niske tipke oz. take kot jih ima prenosnik) do ene max 7-8k in nič več!
Katero mi predlagate?
Katero mi predlagate?
mastakilla ::
predlagam ti ultraX od logitech
stane okoli 7k
jst jo imam pribljižno mesec in sem zelo zadovoljen z njo!
stane okoli 7k
jst jo imam pribljižno mesec in sem zelo zadovoljen z njo!
boštjan ::
še en glas za ultra X flat
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Utk ::
Obstaja kaj podobnega brez kabla? Za neko normalno ceno, prosim lepo, ne dam 40 jurjev za tipkovnico...
Jan987 ::
tipkovnica je res krasna!!!
Dons sem jo dobil in prvi občutki so res fenomenalni!!!!!!
To tipkovnico res priporočam csem, saj se bo zelo povečala hitrost vašega tipkanja!!!
Tipkovnica pa je tudi zelo tanka in tudi tipke so res zelo tanke. Tipkovnica je popolnoma takšna, kot jo imajo boljši prenosniki!
Dons sem jo dobil in prvi občutki so res fenomenalni!!!!!!
To tipkovnico res priporočam csem, saj se bo zelo povečala hitrost vašega tipkanja!!!
Tipkovnica pa je tudi zelo tanka in tudi tipke so res zelo tanke. Tipkovnica je popolnoma takšna, kot jo imajo boljši prenosniki!
[MYTiX] ::
Slisal sm na tem forumu, da se po daljsem obdobju poslabsa. Je to res? Tisti ki jo imate eno leto in vec.
podpis
boštjan ::
ni res
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
Switch ::
A je že kdo kupil UltraX brezžični komplet tipkovnice in miške? Izgleda super, pa tudi cena je razmeroma zmerna (če primerjaš z npr. diNovo kompletom, ki je še enkrat dražji).
Ali ima diNovo komplet za prenosnike slovensko razporeditev tipk? Nikjer ne najdem tega podatka (za UltraX brezžičnega pa na Logitechovi strani piše, da še ni dobavljiv z slovensko razporeditvijo tipk).
Ali ima diNovo komplet za prenosnike slovensko razporeditev tipk? Nikjer ne najdem tega podatka (za UltraX brezžičnega pa na Logitechovi strani piše, da še ni dobavljiv z slovensko razporeditvijo tipk).
cholt45 ::
Sam imam slim tipkovnico od Geniusa(model-SLIM STAR), za povprečnega uporabnika solidna izbira! Kupil sem jo pa Big bangu za mensezdi 3,5 jurje!
Lp cholt
Lp cholt
Goldee ::
a mas kb-19e nb od geniusa? v bigbangu za 3990? kak si zadovolen z njo? men ene tipke lih malcek slabs primejo (saj bom zamenjal) drgac pa je ful vredi!
cholt45 ::
Ja povratna informacija tipk ni glih perfektna, je pač najcnejša slim varijanta!
in BTW ima slovensko razporeditev črk!
in BTW ima slovensko razporeditev črk!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cholt45 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero tipkovnico uporabljate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 14367 (12126) | Half-Saint |
» | Katero flat tipkovnico?Oddelek: Kaj kupiti | 1964 (1437) | cortez |
» | nakup tipkovniceOddelek: Kaj kupiti | 2892 (2335) | snajper_SLO |
» | Kje prodajajo kvalitetne tipkovnice? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7181 (5961) | Jan987 |
» | Nova tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 2210 (1753) | roli |