» »

GeForce 2 PRO

GeForce 2 PRO

Tzar ::

Ja sej vem že da utrujam s temi karticami,amapk dejansko sem ze sit teh MX2.Ma ena ma fajn grafiko pa zanič TV-ot, pa pri nekaterih špilih mal zajebava, pri drugi ne moreš povečat AGP frekvence ker se potem sesuva,ma sami problemi.Zato razmišljam od Yuan GeForce 2 PRO 32Mb DDR ali pa o WinFastu.
Zanima me predvsem, kako imajo zrihtan TV-out.Je slika kakovsotna, se raztegne čez cel zaslon ipd.
Ena izmed možnosti je tudi nakup Radeona, samo ne VO in VE izvedbe,ker nimata podpore za T&L.
Lastniki teh kartic prosim povejte svoje mnenje in svetujte.Trenutno imam MX400 od Gainwarda, pa ma ful zanič TV-out in še v 3D marku 2001 mi pokaže borih 1890.Pa še neki mi je ful čudn da ima RAM po defaultu frekvenco 143MHZ, proc pa 200MHz,nima pa tud luknjic za nov hladilnik.SOS8-)
Življenje je lepo!

Tzar ::

Pa še to a je velka razlika med GTS in PRO, k na nvidiini strani je kao ful glupo pojasnjeno, pa piše da ima samo 800MT/s, proizvajlci pa navajjo do 1,6Gt/s. Zej ne vem a to pomeni 1,6 za GTS ali za Pro?
8-)
Življenje je lepo!

AntiC ::

Pro ma 4ns ram gts ma pa 5ns ram. mislm da tist pomen za PRO izvedbo k je z tvoutom. Sm jo sam meu pa dela uredu. ram je pa 64ddr ne pa 32ddr:D8-)

danielka84 ::

a je možno, da ma GeForce2 MX400 5.5ns Ram gor??
ker jas mam Od Leadteka MAX ver. in piše gor na ramu: -5.5:D

js ::

Pa je ful razlika če je 32 al pa 64 mb rama gor?
ka pa tv izhod ma gf2 pro od yuana dober?

Dami ::

Eni pravjo da ma yuan zanič sliko. Kr je tuk pocen, jim kr verjamem. Zanima pa me kuk se kej obnese Gainwardov pro, ki ma še bolši ram gor pa tud se da bolš navijat. Nekje je biu en post o tem pa da ga prodajajo pri nas (ne vem kje) za 50ksit.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

chucki ::

Kdo je spet rekel da ima yuan grdo sliko????????? Mater mu........!!!!!!!! Prej sem imel Leadteka mx2 pa je imel vlk slabšo sliko kot zdajšna Yuan Geforce 2 gts pro tv-out! razlika če vzameš tv-out ali brez je v tem da ima on s tv-outom hitrejše rame!!! in je zato tudi bolj kakovostna! Takšno sliko kot imam na yuan geforsu jo še nisem imel nikol! Brez problemov dela v vsek resolucijah! Razlike so samo v FPS jih pa še to za 3-6 fps-jev!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

chucki ::

razlika v 32 in 64mb rama je v tem! Da boš recimo pri resoluciji 1280x1024 z gts-om ki ima 32 mb rama imel 40fps......on z 64 mb rama bo pa imel 60fps! ali več!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

grafična crknila, katero zdaj

Oddelek: Kaj kupiti
81262 (1099) ABX
»

Kaj kupiti...