Forum » Loža » logotip Star Wars
logotip Star Wars
pirx ::
Pozdrav!
Zanima me, če kdo ve, kje bi lahko našel kvaliteten logotip od filma Star Wars? Logotip bi rabil za izdelavo nalepke, ki bi jo nalepil na kolo :) Lahko je tisti, ko je tekst nadpisan (zgoraj Star, spodaj Wars), lahko pa je tudi navaden, podolgovat. Za format je vseeno - rastrski ali vektorski. Višina bo itak max. 6 cm, dolžina pa 12 cm, tako da ne mora biti huda kvaliteta, samo čista grafika.
Za kakršenkoli napotek bom hvaležen! May The Force be with you ;)
Zanima me, če kdo ve, kje bi lahko našel kvaliteten logotip od filma Star Wars? Logotip bi rabil za izdelavo nalepke, ki bi jo nalepil na kolo :) Lahko je tisti, ko je tekst nadpisan (zgoraj Star, spodaj Wars), lahko pa je tudi navaden, podolgovat. Za format je vseeno - rastrski ali vektorski. Višina bo itak max. 6 cm, dolžina pa 12 cm, tako da ne mora biti huda kvaliteta, samo čista grafika.
Za kakršenkoli napotek bom hvaležen! May The Force be with you ;)
- spremenil: pirx ()
Tic ::
Ej, sam si pa rabu velik več časa da si napisu tale post, kot pa jaz, da sem našel odgovor.
NO SHIT SHERLOCK!
NO SHIT SHERLOCK!
persona civitas ;>
pirx ::
Tic, tiste slike sem našel tudi jaz, ampak niso najbolj primerne - vseeno hvala.
ali3n, točno to sem iskal! Hvaaalaaaaa!!!
ali3n, točno to sem iskal! Hvaaalaaaaa!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekdo ki se spozna na Starwars igre naj pomaga?Oddelek: Igre | 3363 (248) | Machete |
» | Star Wars Battlefront 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 20285 (10090) | oo7 |
» | Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9341 (5328) | Brane22 |
» | Katere dobre STAR WARS igre za PC poznateOddelek: Igre | 3124 (2804) | Crazy Frog |