» »

zazna 2 monitorja, ki jih ni???

zazna 2 monitorja, ki jih ni???

fastfury ::

Pred kratkim sem inštaliral "novo" grafo Ati Radeon 8500 LE in mi zazna kao da imam dva monitorja en je default, drugi pa je ta, ki ga imam Samsung SyncMaster. Inštaliral sem najnovjše driverje pa Atijev Catalyst Center in tud on zazna dva monitorja. No, sej to me še ni tko motlo, bolj me moti to da vsakič ko vžgem komp je videt da slika teče na ene 60 Hz mogoče tudi manj (kar je za oči zelo moteče) pa čeprav v display settings pravi, da je 75 Hz in pol morm ročno dat najprej na 60 in pol na spet na 75 Hz, da končno dela na tej frekvenci. Sem probal force refresh rate 75 Hz ampak tam samo piše da je tolk čeprav ni. Kaj naj naredim, da se znebim teh dveh problemov???
Hvala za pomoč

Myth ::

Mogoče nadzorna plošča, sistem, upravitelj naprav... pa odstrani monitorja, resetiraj. Potem se ti bo ko boš prišel v Windows, zagnal ovo da driverje inštaliraj, torej naj ti tale monitor najde ki ga imaš. To bo verjetno to.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

fastfury ::

Ni rešilo problema. Default monitor ostane ko pa resetiram, mi kr samo že inštalira in v display settings mi pokaže da imam SyncMasterja pa še default monitor - oba prklopljena na radeona ;(

matej_jack ::

Namizja -> Desni klik -> Lastnosti -> Nastavitve -> Dodatno
Pol pa zgoraj piše "Displays" al nekaj takega. Ta tam klikni, pa izklopi televizor (tvoj kao 2. monitor). Po moje bi pol moglo delat.

fastfury ::

JA jz lahko un drug monitor pač dam disable, sam mi gre na k.... k mi piše da mam prklopljene multiple monitors k jih sploh ni, mislim kako naj mu povem, da je sam en monitor vklopljen?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako instalirat NVIDIA-driverje v Ubuntu? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
504939 (3868) r5r
»

Nastavljanje ločljivosti monitorja

Oddelek: Pomoč in nasveti
182150 (1806) mat123
»

Kakšen zaslon imate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
515181 (4515) ombre
»

kateri monitor kupit ???

Oddelek: Kaj kupiti
111787 (1484) Bobek
»

75hz

Oddelek: Pomoč in nasveti
5843 (748) sleby

Več podobnih tem