» »

19'' LCD monitor

19'' LCD monitor

pujs ::

Rad bi kupil nov monitor pa ne vem katerega naj si zberem... mlacom nima lih neke ponudbe, pa me zanima kje se da dobit se kake dobre 19'' LCD monitorje... Dal bi pa tam nekje do 130.000
They toook rrrrrrr jjjjjjbbssss!!!!!!!

T(he) Boss ::

Meni je ta zelo vsec, sploh pa za to ceno: link:D

hm... men se zdi tut fajn :) dost bi prsparou... pa se kr kul je :)... dejte se kak predlog ce mate :) hvala.

BigFoot ::

Odvisno za kaj rabis monitor. Ce mislis vecino casa igrat igre, se nabavi enega z TN panelom z nizkim dostopnim casom (recimo samsung 913N ali pa Hyundai L90D+). Ce pa igre niso ne vem kaksna prioriteta, si pa nabavi recimo enega Samsunga 920T ali pa 193P. Bos veliko bolj zadovoljen.

jah spili mi niso lih ne vem kaksna prioriteta... pac ucas odigram kak nba 2005 al pa kaksno tako igrco... sm nocem pa da bi biu zdej monitor cis slab za igre... vidm da ma recmo 920T 25ms dostopni cas pa sm mal v dilemi al ga kupim al ne :\...
aja, se neki me zanima glede video vhoda... DVI-I pa DVI-D so digitalni vhodi ne? Kaj je razlika ce monitor ma tak vhod oz. nima?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pujs ()

Dr_M ::

uzem samsunga 194T.
tist 25ms ni tok bad sploh. je mal ghostinga, sam ne velik. se da cist lepo spilat. glih zdej spilam serious sam se na 173P z 25ms in je ghosting minimalen.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

mitjaje ::

Če ti ni težko dati še malo zraven lahko kupiš kaj takega: Sony LCD monitor HX93B 19 Sony LCD monitor HX93S 19 Sony LCD monitor HX93B 19

Prdvsem bodi pozoren na razmerje kontrasta in tudi svetilnost ne zanemari (seva večje je razmerje bolje je)

Če pa si kaj takega omisliš, pa boš car, samo je malo drago.. SONY LCD 19" HS95PB

Sicer sem ti zdaj samo SONY linke dal, poglej sam še kaj drugaga... Odzivni čas ni toliko pomemben sploh pa pri igrah kot NBA 05 (mislim da si to napisal). Poglavitno je razmerje kontrasta, pa svetilnost tudi naj ne bo prešfoh. Sicer pa itak ob dobrem kontrastu dobra svetilnost sodi zraven.

Po mojem mnenju dela SONY najbolj kvalitetne zalone, pa naj reče kdo kaj če... Ko si v trgovi pa ti sveti 30 lcd monitorjev, pa vidiš enega z dobrim kontrastom, takoj veš da je SONY, seveda pa je cena temu primerna... Mogoče še poglej po NEC-ih, vščasih so to bili dobri monitorji ... (ko sem si jaz kupoval, se, si ga kupil NEC 1701, sicer je že predpotopen in tudi jaz gledam kak bi ga menjal s kakim SONY-em.

LP

ps: Na vidni kot tudi ne pozabit pogledat, sicer imajo danes že skoraj vsi velikega... :))
ps2: Če pa se boš odločil za Samsung, pa ti priporočam 920T (kontrast 1:1000, svetilnost: malo manjša 1:250)
ps2: Druga genercija LCD monitorje, ki se ne more kosat z navadnimi LCD-ji v konstrastu. SIcer jih trenutno uporabljajo samo firme za grafično oblikovanje, a ko bodo cene padle, pride v poštev tudi za navadne smrtnike
ps3: Mogoče še poglej po NEC LCD MultiSync 1980SX , sicer je relativno drag na specifikacije ki jih ima...
www.ultrasplet.net

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mitjaje ()

Nox ::

Pujs, če še nisi nabavu nobenega monitorja, ti priporočam da tukaj pogledaš cene za Lcd monitorji, kolega je po naklučju tole pogledal, pa je 15k prišpara, heheheeh, srečno!:))
...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wireless router canyon cn-wf514

Oddelek: Omrežja in internet
257321 (5326) jancus
»

LCD potrebuje ohranjevalnik zaslona?

Oddelek: Strojna oprema
161935 (1439) Pyr0Beast
»

Lomljenje navipčnih črt na LCDjih

Oddelek: Zvok in slika
71294 (1050) XrobertoX
»

Kupujem prenosnik cca. 400kSIt (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1018803 (6760) nurmaln
»

Samsung SyncMaster 913N ali 920T ?

Oddelek: Kaj kupiti
91799 (1614) McSpike

Več podobnih tem