Forum » Zvok in slika » DVD info tool software
DVD info tool software
20sdfj093f ::
Pozdrav,
zanima me, ali pozna kdo kakšen programček, ki naj bo čimbolj enostaven, da bi mi ko vstavim DVD film v DVDROM prikazal lastnosti filma - kakšni PODNAPISI so na njem in kateri AVDIO ZAPISI.
Rabim za to, da bom naredil par etiket in nanje napisal, kakšne so tehnične lastnosti DVD filma.
Edina varianta ki jo dosedaj poznam je DVD Shrink, ki pa je zamuden, saj na začetku analizira celoten video. Rabim nekaj brez te analize.
LP, D.
zanima me, ali pozna kdo kakšen programček, ki naj bo čimbolj enostaven, da bi mi ko vstavim DVD film v DVDROM prikazal lastnosti filma - kakšni PODNAPISI so na njem in kateri AVDIO ZAPISI.
Rabim za to, da bom naredil par etiket in nanje napisal, kakšne so tehnične lastnosti DVD filma.
Edina varianta ki jo dosedaj poznam je DVD Shrink, ki pa je zamuden, saj na začetku analizira celoten video. Rabim nekaj brez te analize.
LP, D.
20sdfj093f ::
DVD decrypter bom sprobal...
Tale DVD info... imaš link? Ker če to vpišem v google mi bo vrglo ven vse možno pomojem. Oz. vsaj proizvajalca bi prosu.
LP in tnx!
Denis
Tale DVD info... imaš link? Ker če to vpišem v google mi bo vrglo ven vse možno pomojem. Oz. vsaj proizvajalca bi prosu.
LP in tnx!
Denis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za kopiranje DVD v DVD?Oddelek: Zvok in slika | 6243 (2738) | CaqKa |
» | kopiranje dvdOddelek: Programska oprema | 1437 (1375) | pushte1 |
» | DVD ne morem skopiratOddelek: Pomoč in nasveti | 1111 (997) | maketa |
» | tezave s kopiranjem dvd-jaOddelek: Zvok in slika | 2470 (2103) | frenkb |
» | Kateri program za kopiranje DVD-ja na diskOddelek: Zvok in slika | 1863 (1788) | BlackHole |