Forum » Operacijski sistemi » Windows 2000 SP 3
Windows 2000 SP 3
kuglvinkl ::
Kako bo z razvojem Sevice Packov za Win 2k? Se bo absolutno ustavil in nas prisilil, da nemudoma preidemo na XP-je ali pa bodo denimo izdali še enega?!
Your focus determines your reallity
andrej ::
uf, pot bo se dolga. Razvoj SP za w2k se se kar nekaj casa ne bo ustavil. Ravno je v delu SP3, lahko pa pricakujes vsaj se par SP... w2k se bo pocasi poslavljal sele ko pride ven Longhorn....do tega je se dalec, tako da si lahko brez skrbi...
Huey P ::
Ve kdo kolko plačam za poštnino, če mi Microsoft pošlje Windows 2000 SP2 domov na CDju? Ker se mi 100 Mb file ne da dol vlečti na ISDNju...
..::DOOM III: The Legacy::..
kuglvinkl ::
To ne vem, jaz sem ga dobil na CD-ju od Mojega Mikra, to stane okog 1k SIT (septembrska številka).
Your focus determines your reallity
CWIZO ::
Raj počaki na SP3 ki bi mogu v kratkem pridet ven (sam nevem kdaj)
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SP4 za windows 2000 - kdaj?Oddelek: Operacijski sistemi | 1782 (1125) | Maxtor |
» | XP vs. 2k - hitrost (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4193 (3243) | BaRtMaN |
⊘ | Zakaj samo redki uporabljajo win2k??Oddelek: Operacijski sistemi | 2172 (920) | -MiS- |
» | katere windowse si naj instaliramOddelek: Operacijski sistemi | 1730 (1245) | cpu |
» | Win2000 SP3 problemčekOddelek: Operacijski sistemi | 1473 (1146) | krucymucy |