Forum » Hlajenje in modifikacije » Poliranje bloka
Poliranje bloka
boštjan ::
vodobrusni papir,dobiš ga v merkuru in podobnih štacunah
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
sonac ::
Najbolj enostavna in poceni varjanta je pasta Purol. Stane par sto tolarjev in jo dobi v vsaki trgovini z orodjem ali podobnimi stvarmi. Namenjena je za poliranje vseh vrst kovin, bakren blok garantirano spolira odlično in brez nobenega truda.
|Luka| ::
Moj prvi blok sem spoliral z:
1) šmirgl 1000 + tekoče milo
2) šmirgl extra fine (metalurški ki mi ga je priskrbel kolega) + žajfa
Pomembno je da poliraš na ravni podlagi. jaz sem za to uporabil 8 mm debelo steklo, ki je še najbolj primerni in s tudi ne krivi. Poliraš pa s krožnimi gibi, ne gor in dol - vsaj tako sem jaz dosegel brezhiben sijaj.
LP Luka
1) šmirgl 1000 + tekoče milo
2) šmirgl extra fine (metalurški ki mi ga je priskrbel kolega) + žajfa
Pomembno je da poliraš na ravni podlagi. jaz sem za to uporabil 8 mm debelo steklo, ki je še najbolj primerni in s tudi ne krivi. Poliraš pa s krožnimi gibi, ne gor in dol - vsaj tako sem jaz dosegel brezhiben sijaj.
LP Luka
Nejc Pintar ::
mogoče bi pomagalo tudi poliranje s termalno pasto, tako bi dosegel največjo učinkovitost saj bi se prazni prostorčki napolnili z nečim kar prevaja toploto
Lahko je biti prvi, če si edini!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje posode iz aluminijaOddelek: Loža | 3853 (3266) | Bye |
» | Kako odpraviti praske na šipci ročne ureOddelek: Loža | 7745 (7004) | WarpedGone |
» | Kako poravnati dno hladilnika ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1051 (835) | Pyr0Beast |
» | Iskanje komponent za poliranjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1778 (1640) | morphling1 |
» | Poliranje "shimov"Oddelek: Pomoč in nasveti | 2404 (2236) | ali3n |