» »

Kako postaviti ventilatorje?

Kako postaviti ventilatorje?

Black Metalc ::

Sam sem zdaj nastavil tko da je nekak prepih v kisti. Dva ventilatorja pihata v smeri graficne kartice in procesorja pritrjena pa sta na sprednji strani skatle. En ventilator pa je pritrjen na zadnji strani in piha zrak ven poleg tega tudi sam napajalnik deluje na ta nacin da zrak iz kiste vlece ven. Meni se zdi to logicna postavitev? Kako imate vi ventilatorje postavljene?

St@jler ::

ja načeloma je najbolš da ti zrak sesa notr spodi, na vrh pa vn piha (dimnik style). jst mam tko narjen da je na obeh straneh spodej na sprednjem delu kište (pod diski) poj je pa še en vent na zadnji strani v višini grafične + zrak odvaja še un iz napajalnika k sm mal odrezu stran tisto mrežco.

Mislm da je tud en člank na to temo napisan...če mal pogledaš.

Skoky ::

Jaz mam spredaj spodaj 2 venta da mi not vlečeta zrak,
zadaj pa napajalnik + 1 ventilator, ki pihata ven.
CARPE DIEM!

Black Metalc ::

No sej tocn tko mam js, tam pod diski imam ventilator-pac enga nad drugim. No ql, pol sm prblizn kar zadel. Sej sm ze iskal kaksn pamtn clanek pa nism nic pametnega nasel, a mogoce ves link? :\ Rad bi si zadevo podrobno prebral.

Grimlord ::

1 spredaj in 2 na stranici pihajo not. Pa 1 zadaj, 1 na vrhu, pa potemtakem še napajalnik, ki pihajo ven.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.

schurda ::

Še moja ugotovitev, ki mi je prinesla 15°C razlike na procesorju. Vsisni ventilator je spodaj, izpušni pa zgoraj pod napajalnikom. Ampak to je bolj fake, kot kaj drugega.

V kišto sem naredil luknjo tik nad procesorjem in nanjo dal 80mm ventilator, tako da svež zrak ne prihaja po ohišju ampak direkt na procesor. In glej ga zlomka: 15°C razlike na procesorju ki je navit.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smer pihanja zraka

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
121655 (1198) stock
»

napajlnik in ventilatorji

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
262312 (1975) Pyr0Beast
»