Forum » Omrežja in internet » uganka s caunter-jem?
uganka s caunter-jem?
appz ::
mene zanima kak bi vi spelal naslednji primer? namrec:
rad bi imel caunter v pod-stevilke strani(ne na indexu)ampak štel bi rad pa na indexu ko pride folk gor (in ja da bi se mi izpisoval na doloceni podstrani-zavarovano z geslom)
je sploh možno?
rad bi imel caunter v pod-stevilke strani(ne na indexu)ampak štel bi rad pa na indexu ko pride folk gor (in ja da bi se mi izpisoval na doloceni podstrani-zavarovano z geslom)
je sploh možno?
[BISI] ::
Nekam cudno si to "skomponiral". Slovensko se rece "caunterju" stevec, anglesko pa counter. No, preidimo k bistvu. Rad bi stel obiske na zacetni strani, podatke o obisku pa bi rad pregledoval na strani zasciteni z geslom? Bi rad videl obisk tudi podstrani (zabluzu si, tako da nic ne razumem)? Da ali Ne.
Ce je odgovor trdilen, potem je vec nacinov, drugace pa
Lp, Ziga
Ce je odgovor trdilen, potem je vec nacinov, drugace pa
Lp, Ziga
v bistvu sem res zabluzu mal...no pa preidimo na bistvo
ja prov sirazvozlal vse skupi ...in v bistvu ne rabim videt obiska podstrani ceprav ne bi bilo s tem cist nic na robe tako da je nakratko vseeno!!
kar ti bo lazje razlozit --it will do!
hvala
ja prov sirazvozlal vse skupi ...in v bistvu ne rabim videt obiska podstrani ceprav ne bi bilo s tem cist nic na robe tako da je nakratko vseeno!!
kar ti bo lazje razlozit --it will do!
hvala
imamo najet plac na serrverju ...ini trenutno je v popolni prenovi ?
ne vem sicer ce se to da z omenjeno zadevo...imas se kaksno drugo idejo???
hvala
ne vem sicer ce se to da z omenjeno zadevo...imas se kaksno drugo idejo???
hvala
[BISI] ::
Ce imas podporo cgi ni to problem. Seveda pa se rajsi pozanimaj z adminom. Lahko pa se odlocis za to, da imas na strani eno majhno reklamico in potem loceno dostopas z geslom do tiste strani (nekako ze morajo podjetja zasluziti, ce ponujajo vse zastonj )
Ziga
Ziga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako so v praksi videti prometni podatki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 45234 (38853) | PaX_MaN |
» | prenova spletne strani in offline za ta časOddelek: Izdelava spletišč | 1231 (932) | Ziga Dolhar |
» | Glasba v ozadju spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1719 (1328) | Gandalfar |
» | Vladino letalo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4440 (3837) | [BISI] |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1534 (1352) | eiht |