Forum » Programska oprema » Težave z IranView, Firefoxom in še čem...
Težave z IranView, Firefoxom in še čem...
|Luka| ::
Težave so sledeče:
1) slike z digitalnega fotoaparata prenesem na comp bp. če jih želim pregledati z Iranom mi javlja da format ni podprt oz. da je broken file header. Ko pa odprem z M$ Picture & Fax Viewer pa je vse ok, v Exploreju pa tudi vidim thumbe.
2) V Firefoxu 1.0.4. ne morem več shranjevati slik z desnim klikom, save picture as..., z IE to lahko
Reistaliral sem že in Firefox in Irfana ampak še zmerej je isto sra***. Pregledal sem tudi forume in nč pametnega.
Prosim za pomoč, ker me že spravlja ob živce.
LP Luka
1) slike z digitalnega fotoaparata prenesem na comp bp. če jih želim pregledati z Iranom mi javlja da format ni podprt oz. da je broken file header. Ko pa odprem z M$ Picture & Fax Viewer pa je vse ok, v Exploreju pa tudi vidim thumbe.
2) V Firefoxu 1.0.4. ne morem več shranjevati slik z desnim klikom, save picture as..., z IE to lahko
Reistaliral sem že in Firefox in Irfana ampak še zmerej je isto sra***. Pregledal sem tudi forume in nč pametnega.
Prosim za pomoč, ker me že spravlja ob živce.
LP Luka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi s fotografiranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3247 (2738) | ST-777 |
» | [android] java.lang.RuntimeExceptionOddelek: Programiranje | 1078 (770) | piki12 |
» | [c#] savefiledialog, en sfd a več datotekOddelek: Programiranje | 742 (670) | darkkk |
» | [C#] Naključno razporejanje elementov v tabeliOddelek: Programiranje | 2685 (2366) | TheAmunraaa |
» | Mozilla firefoxOddelek: Omrežja in internet | 1941 (1456) | demon#666 |