Forum » Pomoč in nasveti » TV TUNER
TV TUNER
promocija ::
Mene pa zanima če lahko s tv-tunerjem gledaš računalniško sliko na televiziji?
Kater tv-tuner mi priporočate(ne predragega),vendar tak da bo slika na televiziji lepa.
Kakšen tv tuner bi rabil,da bi lahko nanj priključil digitalno kamero.?
LP
Kater tv-tuner mi priporočate(ne predragega),vendar tak da bo slika na televiziji lepa.
Kakšen tv tuner bi rabil,da bi lahko nanj priključil digitalno kamero.?
LP
miranpozar ::
TV tuner ti omogogoča, da gledaš TV programe na računalniku. Se pravi nanj pripelješ kabelski aignal in v enem oknu v Windows gledaš Discovery Channel.
Kar ti očitno potrebuješ je grafična kartica s TV izhodom, da boš lahko naprimer igral igre na televizorju.
Ne mešat to dvoje!
Večina TV tunerjev ima tudi kakšen video, kompozitni ali SVHS vhod. Če ima kamera takšen izhod se bosta lepo ujela, sicer pa verjetno lahko uporabiš kar klasičen antenski (RF) kabel, le da bo kvaliteta slabša. Če imaš novejšo digitalno kamero s FireWire (iLink) pa si lahko omisliš posebno kartico za video obdelavo s FireWire konektorji (cena od 20.000 SIT dalje).
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Kar ti očitno potrebuješ je grafična kartica s TV izhodom, da boš lahko naprimer igral igre na televizorju.
Ne mešat to dvoje!
Večina TV tunerjev ima tudi kakšen video, kompozitni ali SVHS vhod. Če ima kamera takšen izhod se bosta lepo ujela, sicer pa verjetno lahko uporabiš kar klasičen antenski (RF) kabel, le da bo kvaliteta slabša. Če imaš novejšo digitalno kamero s FireWire (iLink) pa si lahko omisliš posebno kartico za video obdelavo s FireWire konektorji (cena od 20.000 SIT dalje).
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira pretvornika iz composite video v FW ali po drugi poti v PCOddelek: Zvok in slika | 1542 (1372) | Scotch3M |
» | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6219 (5184) | Tomay |
» | kako narediti soliden film (sony/pinacle/.MPEG/.AVI)Oddelek: Zvok in slika | 3355 (3057) | pivmik |
» | VHS --> DivXOddelek: Zvok in slika | 1630 (1348) | zdravc |
» | grafična za zajem videa ?Oddelek: Strojna oprema | 1342 (1174) | Gunny |