» »

win2k IE in task manager

win2k IE in task manager

perci ::

Skoraj vedno, ko v IE vtipkam kasn cudn ftp al pa url, ki mogoce ne dela se mi IE sesuje (stop responding), potem probam pa s task managerjem zadevo porihtat mi pa najprej 2× do 3× zadeve sploh noce zapret, ko pa koncno jo zapre se mi winsi sesujejo in ne morem odpret nobenga novga programa. Start menu izgine, da ne govorim o bliznjicah na desktopu, ki prav tako misteriozno izginejo. Kaj bi lahko bilo narobe. Hvala

andrej ::

a se ti sesujejo celi winsi al samo explorer... ker ce se ti samo explorer potem lahko se vedno zazenes Task Manager in iz File menija izberes run in vpises Explorer in voila - mas zadevo nazaj...
mas kaksno mrezno notri?

perci ::

kot ze receno: sesujejo se mi celi winsi razen task managerja, notr mam realtekovo mrezno k sm prstekan na kabel in je to pac tip k je prsu montirat not poturil, aja pa tole sm komaj postov ker mi vedno ko hocem odgovorit na post rece, da memory could not be read, Debug or Terminate in ker debug valda ne dela, terminate :(

andrej ::

Perci: ce se ti sesujejo celo winsi razen TM, potem se ti winsi SPLOH NE sesujejo. Sesuje se ti samo en proces imenoval Explorer. Zgleda res, kot da se vse sesuje, ker je Explorer shell.
Naredi kar sem reko. v TM izberi file in run potem pa zazeni explorer pa bos dobil vse nazaj...

kdaj se ti je to zacelo dogajat? Kaj si nazadnje naredo na sistemu?

matevzm ::

Ce se ti sesuva racunalnik takole, potem je nekaj z Winsi ali pa hwjem (spomin, proc, v skrajnem primeru disk).
Kar se pa tice IE in neodzivnosti na ftpjih - to je pa klasika. Noce nic narediti z oknom, dokler se ne logira. Tako kot lokalna mreza ali CDROM, dokler ne prebere, se lahko slikas. Jaz sedaj pazim, da se izogibam ftpjem z IEjem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Opera: drsnikom na spletnih straneh bo odklenkalo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
8122779 (18474) enadvatri
»

Neznane tmp datoteke na namizju

Oddelek: Pomoč in nasveti
192944 (2584) solatko
»

InternetExplorer vs. Opera

Oddelek: Programska oprema
151112 (892) darkolord
»

XPji se ne zaženejo