Forum » Zvok in slika » povezava
povezava
trto ::
Hello
Preden nisem našel tega foruma bi skorajda doktoriral iz teme povezava pc - tv.
Zdej imam drug problem!!!
Imam eno staro kišto s 700mb procesorjem in v njej radeona 9200. Povezal sem z tv /z s-video kablom na skart - z vmesnikom), vse naštimu v nastavitvah in lejga zlomka ................slika na tv je fuuuuul meglena in se mi zdi da črnobela (je tok slaba slika da se težko razloči), in tut zvok ne dela.
A MI LAHKO PROSIM NEKDO POVE KAJ MORAM ŠE NAREDIT DA BO STVAR KUKRTOK DELOVALA (SLIKA IN ZVOK!)
Lp Tomaž
Preden nisem našel tega foruma bi skorajda doktoriral iz teme povezava pc - tv.
Zdej imam drug problem!!!
Imam eno staro kišto s 700mb procesorjem in v njej radeona 9200. Povezal sem z tv /z s-video kablom na skart - z vmesnikom), vse naštimu v nastavitvah in lejga zlomka ................slika na tv je fuuuuul meglena in se mi zdi da črnobela (je tok slaba slika da se težko razloči), in tut zvok ne dela.
A MI LAHKO PROSIM NEKDO POVE KAJ MORAM ŠE NAREDIT DA BO STVAR KUKRTOK DELOVALA (SLIKA IN ZVOK!)
Lp Tomaž
- zaklenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21762 (10874) | BorutK-73 |
» | xtreamer + hdmi + samsung tv = zvok out of syncOddelek: Zvok in slika | 1974 (1759) | MK99 |
» | PC povezava na TVOddelek: Zvok in slika | 5145 (4813) | roadruner |
» | Povezava PC na TV - zvok ne dela :(Oddelek: Zvok in slika | 5788 (5509) | gorann |
» | DVI -> HDMI na LCD 42LG5030 brez zvoka?!Oddelek: Zvok in slika | 7709 (5489) | milos75 |