Forum » Programska oprema » linux internet
linux internet
pr2501 ::
Pozdravljeni,
nevem usposobiti povezavo na internet iz suse 9.1 (linux).
Rabim pa jo zaradi pisanja diplome (zaradi virusov), in mogoče bo tudi del projekta v linuxu.
Prav bi mi prišla kakršnakoli pomoč.
nevem usposobiti povezavo na internet iz suse 9.1 (linux).
Rabim pa jo zaradi pisanja diplome (zaradi virusov), in mogoče bo tudi del projekta v linuxu.
Prav bi mi prišla kakršnakoli pomoč.
konec
suselinux2 ::
Tudi jaz sem imel podobne težave. Torej. (tako delam jaz). Greš najprej v nastavitve omrežne kartice, potem pa v nastavitve interneta. če imaš Siol, dodaš ponudnika in to je to je to.
Priznam, da je vse skupaj zelo površno, ker pišem iz službenega računalnika, ki ima win98. Če še ne bo šlo ti odgovorim kasneje, ko bom doma malce bolj natančno.
Lp in veliko sreče ter potrpljenja.
Matej
Priznam, da je vse skupaj zelo površno, ker pišem iz službenega računalnika, ki ima win98. Če še ne bo šlo ti odgovorim kasneje, ko bom doma malce bolj natančno.
Lp in veliko sreče ter potrpljenja.
Matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android Messages omogoča pošiljanje SMS-ov prek spletaOddelek: Novice / Android | 12995 (9453) | BivšiUser2 |
» | Ubuntu 14.10: na zahodu bolj malo novega (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 30205 (25149) | DuleKrtola |
» | Oddaljen dostop do računalnika (remote desktop)Oddelek: Omrežja in internet | 4857 (4141) | lmorgh |
» | obnovitev sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 4181 (3783) | imagodei |
» | Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10700 (10700) | Gandalfar |