Forum » Pomoč in nasveti » dvd pekač pomoč
dvd pekač pomoč
mosnik ::
Nabavil sem dvd pekač NEC zmontiral sem ga v računalnik in mi bere normalno dvd disk zraven sem pa še nabavil digitalno kamero
in nemorem nikakor posneti dvd kar si prenesem na trdi disk imam nero 6.6 in win xp prosim priporočite mi kakšen program naj si nabavim ali rabim še kaj drugega prosim pomagajte mi.
in nemorem nikakor posneti dvd kar si prenesem na trdi disk imam nero 6.6 in win xp prosim priporočite mi kakšen program naj si nabavim ali rabim še kaj drugega prosim pomagajte mi.
danč
Yossarian ::
Malo pobrskaj po tem forumu, mislim da je kar nekaj na to temo. Nekje sem zasledil, da za to uporabljajo Pinnacle studio, nekateri pa kar windows movie maker.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
mosnik ::
Samo s windows movie maker ne morem pretvorit filma ki ga na računaliku lahko predvajam z windows media player ali moram imeti še kaj drugega da bom lahko recimo kopiral disk.
danč
baron21 ::
Lep pozdrav! Za snemanje filmov iz kamere je Movie maker načeloma dober, moraš si nastaviti format v katerem boš snemal v rač., lahko obdeluješ... Ko imaš enkrat v rač. je zapisovanje z Nero tako kot vsako drugo datoteko. Za snemanje nazaj na dv kamero pa Movie maker ni priporočljiv, saj je navadno prepočasen, problem je tudi format shranjevanja, saj ponuja le možnost AVI ali WMV oblike. Jaz uporabljam Inter video creator je zelo dober omogoča pa še mpeg ali avi snemanje, za kreiranje pa lahko pretvoriš v VOB-DVD dat., MPEG 1,2, VCD, SVSD, WMV, DiVX... Priporočam. Dober je sicer tudi Pinnacle, vendar ima nekaj manj možnosti, Ulead studio pa je tudi za silo uporaben. LP
baron21
Zgodovina sprememb…
- spremenil: baron21 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem dober program za video obdelavoOddelek: Pomoč in nasveti | 3465 (3161) | #000000 |
» | iz kamere na PCOddelek: Programska oprema | 6236 (5201) | Tomay |
» | Windows movie maker in DivXOddelek: Zvok in slika | 2558 (2455) | ~Panter~ |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5479 (4307) | m1h4 |
» | Video prenos iz DV kasete na racunalnik!Oddelek: Zvok in slika | 1509 (1337) | Tody |