Forum » Pomoč in nasveti » praske na monitorju nokia 447 pro
praske na monitorju nokia 447 pro
vinvrh ::
ali je mogoče monitor premazan z kakšno emulzijo, in če je ali se dajo praske kako sanirat ?
Pyr0Beast ::
Poliranje
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Pyr0Beast ::
Najbolš da z bombašno krpico. Kupi kremo za poliranje mehkih materialov.
Some nanoparticles are more equal than others
Spajky ::
Je blo na Usenetu dosti primerov, ko je folk probal polirat praske z raznimi stvarmi, in je zdrsal antireflexni sloj, nastal flek in blo še slabše od prej! Zato preveri še info naokoli, prej kot karkoli probaš, da ne boš jokal!
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
baron21 ::
Živijo! Prijatelj je šel k optiku, plačal 3k sit in domov prinesel dober monitor. Enostavno. LP
baron21
suntrace1 ::
baron21, a bi vprašal prijatelja kateri optik mu je uredil monitor ?
Na mojem prekrasnem 959nf je ena velika lisa od čiščenja z najbolj finim bombažem, kako mi je to uspelo nimam pojma
Na mojem prekrasnem 959nf je ena velika lisa od čiščenja z najbolj finim bombažem, kako mi je to uspelo nimam pojma
baron21 ::
Živijo! Sem se pozanimal pri prijatelju kako je bilo! Optik mu je odstranil zaščitni sloj in spoliral steklo, vendar ne ve kako, doma pa je v nastavitvah uredil pravo barvo in svetlost monitorja. Optika ni več - propadla firma, je že minilo več kot leto od takrat, tako da ti ne moreva pomagati glede tega, kje bi se lahko nahajal, povprašaj pri najbližjem. Spomnil sem se, da v nekaterih avtoservisih popravljajo avtomobilska stekla, morda bi to bila rešitev. Lep pozdrav!
baron21
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poliranje vetrobranskega steklaOddelek: Na cesti | 25572 (11370) | Smartydug |
» | Poliranje stekel na žarometih (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 26589 (21075) | RED_line |
» | Črni avtomobil (umazanija,praske)Oddelek: Na cesti | 10672 (9550) | bambam20 |
» | Kako odpraviti praske na šipci ročne ureOddelek: Loža | 7725 (6984) | WarpedGone |
» | Čudna PRASKA na ekranu !!!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4381 (3231) | Michaelosz |