Forum » Pomoč in nasveti » Monitor se ugasne
Monitor se ugasne
miki16 ::
Zelo malo igram pa se takrat, ko se pripravim da bi igral, nemorem.Med igro(recimo cod uo) mi 4 krat zasteka po tem pa se mi monitor ugasne, sledi pa reset.Imam gf Ti4200,2.6Ghz,512Mb,.....Gonilnike menjal, pa ni nc pomagal.Kaj svetujete?
Lp
Lp
Opkow ::
To zgleda kot preegrevanje masine... si preveru temperature? Kaksne so, ko je racunalnik obremenjen in obratno?
Katero plato imas in os? Intel ali AMD?
Katero plato imas in os? Intel ali AMD?
temperature na grafi ne morem preverit, ostale so vredu.OS je winxp-sp2, plata asus 645dx,p4 2.4.
Opkow ::
In po kolikem casu spilanja COD-a (recimo) ti zmrzne? So casi razlicni?
Probaj se ta programcek laufat recimo pol ure - uro. Ce ti kej stekne... Preverjaj temp proca tacas.
CPU Stability test
Probaj se ta programcek laufat recimo pol ure - uro. Ce ti kej stekne... Preverjaj temp proca tacas.
CPU Stability test
Casi so enaki- ni tko da bi enkrat igral pol ure, drugic 10min.Vedno je priblizno enako.
Testa se nisem utegnil probat, ko ga bom pisem.
Lp
Testa se nisem utegnil probat, ko ga bom pisem.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako ugotoviti zakaj se mi ugasne računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3179 (2832) | Jst |
» | Računalnik se ugasne med igranjem igric! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7822 (4694) | engelman |
» | Rač. med igranjem igre ugasne!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1853 (1369) | teddy81 |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3670 (2737) | Bostjan99 |
» | koliko casa preživite ob igranju računalniških iger in kakšnih?Oddelek: Igre | 2427 (1547) | Fajrwol |