Forum » Izdelava spletišč » Apache problem
Apache problem
Skiper ::
Na winsih mi laufa apache2.0.54.
Pojavil pa se je cuden problem. Datoteke, ki so vecje od dodlocene velikost (tam okoli 50k) ne prikaze v celoti oz jih ne gre downloadat brez errorjev. Vecja kot je npr. slika, manj jo pokaze. Kot bi imel pri slikah/datotekah nastavljen neki size limit.
Čudo se da videt TUKAJ
Hvala za kakršenkoli nasvet.
Pojavil pa se je cuden problem. Datoteke, ki so vecje od dodlocene velikost (tam okoli 50k) ne prikaze v celoti oz jih ne gre downloadat brez errorjev. Vecja kot je npr. slika, manj jo pokaze. Kot bi imel pri slikah/datotekah nastavljen neki size limit.
Čudo se da videt TUKAJ
Hvala za kakršenkoli nasvet.
- spremenil: Skiper ()
Skiper ::
Sem ze resil. Windows update je nekaj zjebal TCP/IP protokol. Po navodilih iz speedguide.com sem optimiral protokol in zdaj spet dela. Swasta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet se spreminja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 6178 (4185) | MrStein |
» | FTP večjih fajlov od 2GB se ne ustaviOddelek: Omrežja in internet | 1434 (1159) | PujsaPepa |
» | Siol placOddelek: Omrežja in internet | 2951 (2163) | Matheeew |
» | eXeem - Decentraliziran BitTorrent (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 20415 (11651) | OldSkul |
» | eXeem -- izpopolnjeni BitTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11734 (8245) | Darker |