Forum » Kaj kupiti » Iz amd socA 2400+ na 3500 soc 939
Iz amd socA 2400+ na 3500 soc 939
UNIVERZUM ::
Zanima me kakšen preskok bi to bil, če se to sploh splača. Streljačin ne igram (bolj strategije -fm2005, civ3...).
Rad bi pa da mi procesor shranjuje tv (iz tv kartice) program v divx formatu in ne v dvd, ker preveč zavzame(hdd). pa še lažje je reklame vn rezat če je program v divx formatu.
Pa še to : ne mi priporočat pentiuma
Rad bi pa da mi procesor shranjuje tv (iz tv kartice) program v divx formatu in ne v dvd, ker preveč zavzame(hdd). pa še lažje je reklame vn rezat če je program v divx formatu.
Pa še to : ne mi priporočat pentiuma
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
RC14 ::
Preskok bo velik in opazen. Ampak jaz bi rajši vzel 3000+ oz 3200+ venice in ga z lahkoto navil na 3500+ in še čez. Tisti denar pa raje dej za kaj drugega.
Lp
Lp
Jani123 vse dela le kodirati v dvix v realnem času ni mogoče z tem procesorjem. Minaredi zelo dolgo serijo diapozitivov.
Ker ne igram grafično zahtevnih iger se mi ta trenutek ne zdi smotrno vlagat v novo grafično. (trenutno mam ati 9600 pro).
Da bi pa navijal je problem v komponentah ki niso tako zelo kvalitetne da bi navijanje prestale. (plata ecs k7vmm)
Ker ne igram grafično zahtevnih iger se mi ta trenutek ne zdi smotrno vlagat v novo grafično. (trenutno mam ati 9600 pro).
Da bi pa navijal je problem v komponentah ki niso tako zelo kvalitetne da bi navijanje prestale. (plata ecs k7vmm)
Zakaj pa do novega leta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mini ITX SOC motherboardOddelek: Kaj kupiti | 786 (591) | misek |
» | Stalker SOC AI?Oddelek: Igre | 775 (674) | Berserker |
» | Uporaba Thermalright SI-97 (Soc.A) za hlajenje grafične karticeOddelek: Novice / Grafične kartice | 3131 (2857) | Fly.MaCh!nE |
» | Soca - najlepša reka EvropeOddelek: Loža | 1672 (1565) | XCT |