Forum » Programska oprema » Obstaja kakšen software za realtime kodiranje v DD ali DTS??
Obstaja kakšen software za realtime kodiranje v DD ali DTS??
bastadu ::
Zanima me, če obstaja kakšen program, ki bi bil sposoben realnočasovno zakodirati zvok v Dolby Digital ali DTS in ga poslati na SP/DIF izhod na zvočni kartici?
Ja to vem in filmi mi lepo delujejo v 5.1 zvoku, imel sem v mislih nekaj, kar bi delovalo za poljuben program, naprimer sedaj imam lahko v igrah samo stereo zvok, ker imam zvočnike oz. dekodirnik povezan preko koaksialnega digitalnega izhoda (SP/DIF). Z analogno povezavo mi dela lepo 5.1, sedaj bi le še ta 5.1 zvok nekako zakodiral v DD oz. DTS in ga poslal preko digitalnega izhoda na zunanji dekodirnik, ki bi lepo predvajal 5.1 zvok... Torej, ali obstaja kaj takšnega?
Ja baje ima zvočna Soundstorm strojno podporo za kodiranje v DD, ampak kaj ko se te zvočne ne da kupiti, ker obstaja samo kot integrirana na nForce čipovju...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 5.1 zvok v PC igrah?Oddelek: Zvok in slika | 4979 (1395) | KTr1sk |
» | kako priključiti računalnik na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 3943 (1295) | francimedo |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7899 (6654) | gumby |
» | Katero zvočno kartico za digiralno povezavo pc/reciever?Oddelek: Kaj kupiti | 1472 (1356) | bastadu |
» | Surround 5.1 in input v DVD in AC3 codecOddelek: Zvok in slika | 1886 (1776) | Jaffa |