Forum » Pomoč in nasveti » Win 98 noce zagnati!!
Win 98 noce zagnati!!
NaPsTeR991 ::
lejte
formatirat racunalnik sm naredu zdej (a lahko delas nove partricije u ukazu "fdisk" a mors km drgm) pa hocem nazaj nalozit win 98 (win 98 sam zato k hocem mal natrenirat formatiranje) pa pridem u dos pa napise setup pa ni nardi sam črn ekran pa nkamr ne pride kokr de je zablokirou de bi pa prsu na e: al pa tm kjer mam cd pa mi noce
a mi uhka en pove kuko rest ta problem?
formatirat racunalnik sm naredu zdej (a lahko delas nove partricije u ukazu "fdisk" a mors km drgm) pa hocem nazaj nalozit win 98 (win 98 sam zato k hocem mal natrenirat formatiranje) pa pridem u dos pa napise setup pa ni nardi sam črn ekran pa nkamr ne pride kokr de je zablokirou de bi pa prsu na e: al pa tm kjer mam cd pa mi noce
a mi uhka en pove kuko rest ta problem?
Im just trying to be a nice guy.
Myth ::
Amm... z fdiskom lahko delas particije. Saj pa znaš angleško. Pol pa morš particijo C:\ aktivirati še. Šele nato lahk se ukvarjaš z setupom.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem naložit winsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1241 (980) | MagicMan |
» | Windows 98 + fdisk + format problems...Oddelek: Operacijski sistemi | 986 (956) | Lith |
» | WD diskOddelek: Strojna oprema | 1185 (1026) | Jackal |
» | WinXP- kako dodaš/sparticioniraš/sformatiraš nov HDD ?Oddelek: Programska oprema | 1773 (1554) | andrej |
» | Težave z WINxp formatiranje diska!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1465 (1246) | TESKAn |