» »

SAT receiver PROTEC 9100

SAT receiver PROTEC 9100

avtofrik ::

Ziv!

Je ze kdo slisal za to cudo?
SAT RECEIVER PROTEC 9100.
Iz navodil, kolikor sem jih nasel (menim, da niso vsa) pise, da gre za 250 kanalnik 22 KHz - digital - C/KU Super Low Treshold 3.5 dB TUNER, Hi-Fi stereo Satellite Receiver....

Sicer je star nekaj let, a je deloval morda nekaj mesecev, nato pa pridno pospravljen cakal na boljse case. Ker bi vsaj poskusil uporabiti, mi
prosim, lahko kdo pomaga/svetuje,
-kako prepricam TV, da bi razumel, da dobiva podatke od tega SAT sprejemnika
-kako sploh programiram, da najprej receiver sploh najde programe in jih "shrani", da jih nato lahko gledam na TV..

Je kdo out there, ki mi lahko pomaga?
  • spremenilo: avtofrik ()

CaqKa ::

>>> -kako prepricam TV, da bi razumel, da dobiva podatke od tega SAT sprejemnika

poveži ju z kablom, pa na tv vklopi na ustrezni kanal/način tvja

>>> -kako sploh programiram, da najprej receiver sploh najde programe in jih "shrani", da jih nato lahko gledam na TV..

gugl in išči navodila.. v kolikor je OSD premalo opremljen..

avtofrik ::

...to, da priklopim na "ustrezni" kanal je problem, saj TV, ko isces po "bandu" ne najde, da je SAT priklopljen....
Kje je tukaj lahko napaka?

...in to, da po Googlu pogledam sem se tudi jaz spomnil, a kot gre pricakovati, tega receiverja ne najde?!?!? Staro/???

Zato sprasujem, ali ga kdo ima/uporablja, da bi mi lahko pomagal. Temu primerno seveda ne vidim OSD-ja. logicno, a ne?

Lp jure

CaqKa ::

kakšen kabl pa imaš?

sinko999 ::

Naš ma npr na zadnji strani TSG stikalo in ko ga priklopiš se ti približno na 32 kanalu pojavi slika od sat recieverja. Mogoče imaš podoben način, potem pa lahko začneš z anteno iskati astro oz kaki drugi kanal. Pa ponavadi so že prednastavljeni kanali. Drugače pa nastavljanje kanalov se od modela do modela razlikuje.
Pa probaj še na wlan sat forumu mogoče je kdo tam slišal za ta model.

LP
Ni? ni ve?no !

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

digitalni satelitski sprejemnik

Oddelek: Zvok in slika
185419 (5171) green heart
»

Onkyo TX-SR508 standby

Oddelek: Zvok in slika
254491 (4019) jerry2000
»

satelit in tuner

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
51203 (1203) 20sdfj093f
»

satelitski programi in sprejemniki (strani: 1 2 )

7216048 (14380) BlackHole
»

satelitska antena in več tv

122755 (2486) PaJo

Več podobnih tem