Forum » Operacijski sistemi » Sprememba sistemskega imena
Sprememba sistemskega imena
zoro100 ::
Ne vem kako bi točno zastavil vprašanje.
Na win-xp bi rad spremenil ime računalnika, se pravi spremenil sem že ime administratorja, vendar pri pregledu sistemskih lastonsti še vedno piše do pravice tega sistema ima "xy". In me zanima, če se da le to spremeniti. Prav tako ne morem spremeniti mapo v c:\documents and settings.. Kjer je ime datoteke enak, kot je bil ob inštalaciji operacijskega sistema. Ko hočem spremeniti mi napiše "xy" je sistemska mapa programa windows, ki je potrebna za njegovo pravilno delovanje, mape ni mogoče odstraniti ali preimenovati.
Na win-xp bi rad spremenil ime računalnika, se pravi spremenil sem že ime administratorja, vendar pri pregledu sistemskih lastonsti še vedno piše do pravice tega sistema ima "xy". In me zanima, če se da le to spremeniti. Prav tako ne morem spremeniti mapo v c:\documents and settings.. Kjer je ime datoteke enak, kot je bil ob inštalaciji operacijskega sistema. Ko hočem spremeniti mi napiše "xy" je sistemska mapa programa windows, ki je potrebna za njegovo pravilno delovanje, mape ni mogoče odstraniti ali preimenovati.
- polepsal: Primoz ()
Myth ::
Misliš, da bi tole spremenil?
Ker kolikor jaz vem, ko nalagaš Windows, moraš podati ime in podjetje. Ki se nato kaže tako kot si napisal. Ta program uporablja "XY".
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Microsoft ::
Cist tko mim gerede, ponavadi uporabniki skrivajo tisto 55729... stevilko. Mogoce bo kdo vedel kaj vec o tem povedat. Samo kolikor je meni znano, to stevilko sporocis pri aktivaciji, tako da zna bit neka infromacija, ki si jo ne bi zelel, da jo vedo tudi drugi...
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
ToniT ::
Ni nujno, da se številka začne z 55729.....
Mapo v c:\documents and settings.. pa lahko spremeniš tako, da najprej skopiraš profil in potem pobrišeš ostanke....
To narediš v Control panel->System....
Trenutno odprtega profila ne moreš kopirati!
Mapo v c:\documents and settings.. pa lahko spremeniš tako, da najprej skopiraš profil in potem pobrišeš ostanke....
To narediš v Control panel->System....
Trenutno odprtega profila ne moreš kopirati!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows xp - sprememba imena skrbnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1596 (1442) | mirator |
» | windows xp upgrade to windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2883 (2439) | bluefish |
» | Kako formatirat pc brez da bi zbrisal odklenjene livele igerOddelek: Igre | 1326 (901) | veverrca |
» | NTFS dostopOddelek: Operacijski sistemi | 2347 (1850) | ToniT |
» | Kako rešiti pošto iz OUTLOOKA ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2864 (2641) | Kriko |