Forum » Programska oprema » Acrobat(PDF) problem
Acrobat(PDF) problem
Flasher ::
A se mogoče keremu sanja zakaj mi šumnike v Adobe Acrobatu ne izpisuje?? Sem že gledal na WWW.adobe.com pa nič najdel...
jetam ::
Kako to misliš ne izpisuje? A samo v Readerju al na splošno v Acrobatu? Ker v Readerju bi ti moral, če si pdf dokument pisal z pisavo, ki podpira ČŽŠ... Saj v PDF se itak embedda pisava tako da ne bi smelo biti problemov
jetam ::
Hm ne vem kaj naj ti rečem. Jaz sem imel nekaj časa težke borbe z Adobe programi glede ČŽŠ ker mi je namesto izbrane pisave ČŽŠje izpisoval v TimesNewRoman CE pisavi.
Probaj dobiti Type1 pisave, ki imajo končni dve črki EE (i.e. FuturaTEE, BauerBodTEE,...). Meni je to pomagalo, vendar pa sem moral tudi v Win2000 popraviti vse na slovensko (Settings - Control Panel - Regional Options - Language Settings - Central European daš DEFAULT; pa še Settings - Control Panel - Regional Options - Input Locales - zbriši tisto US English tako da ostane samo Slovenian). Upam da sem bil v pomoč.
Probaj dobiti Type1 pisave, ki imajo končni dve črki EE (i.e. FuturaTEE, BauerBodTEE,...). Meni je to pomagalo, vendar pa sem moral tudi v Win2000 popraviti vse na slovensko (Settings - Control Panel - Regional Options - Language Settings - Central European daš DEFAULT; pa še Settings - Control Panel - Regional Options - Input Locales - zbriši tisto US English tako da ostane samo Slovenian). Upam da sem bil v pomoč.
Flasher ::
Hvala za izčrpen odgovor:)
Bom probal in tudi poročal o izsledkih.
PS: me ful zanima--jetam==matej??
Bom probal in tudi poročal o izsledkih.
PS: me ful zanima--jetam==matej??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava z šumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 3540 (3495) | Fizikalko |
» | CSI Game ---> tehnični problemOddelek: Igre | 1360 (1217) | Timmah |
» | mirc - ne delajo šumniki!?Oddelek: Programska oprema | 1462 (1393) | pivmik |
» | Win 2k Pro: Slo tipkovnicaOddelek: Operacijski sistemi | 1249 (1193) | Microsoft |
» | Windows 2000 HELPOddelek: Pomoč in nasveti | 1045 (926) | Ashrack |