Forum » Strojna oprema » A mi kdo iz LJ zalota ploscati kondenzator na PCB?
A mi kdo iz LJ zalota ploscati kondenzator na PCB?
tiborrr ::
Ahoj,
sicer vem, da to bolj pase v male oglase, ampak vseeno. Zanima me, ce je kdo v LJ, ki bi mi bil pripravljen za studentsko ceno (pir) zalotati en ploscati kondenzator na malo kriplavega R9500 non-pro 128MB, ki ga imam doma. Kartica je sicer delujoca, ampak ji zmanjka slike po cca. 50s, po resetu pa spet kaze. Pregrevanje ni problem, sem probal tudi z 80W TECom + vodno glavo, zadnja stran je bila precej ledena, je pa odtrgan en ploscat kondenzator. Danes sem v HTE kupil tri komade (za ziher, hehe) po 120SIT na komad.
Zdaj pa iscem dobro duso, ki bi mi popravila mojo preljubo 11 EUR vredno kartuljo.
Info: 041/684-666
Mail: tiborrrNO@SPAMgmail.com (odstrani no spam)
sicer vem, da to bolj pase v male oglase, ampak vseeno. Zanima me, ce je kdo v LJ, ki bi mi bil pripravljen za studentsko ceno (pir) zalotati en ploscati kondenzator na malo kriplavega R9500 non-pro 128MB, ki ga imam doma. Kartica je sicer delujoca, ampak ji zmanjka slike po cca. 50s, po resetu pa spet kaze. Pregrevanje ni problem, sem probal tudi z 80W TECom + vodno glavo, zadnja stran je bila precej ledena, je pa odtrgan en ploscat kondenzator. Danes sem v HTE kupil tri komade (za ziher, hehe) po 120SIT na komad.
Zdaj pa iscem dobro duso, ki bi mi popravila mojo preljubo 11 EUR vredno kartuljo.
Info: 041/684-666
Mail: tiborrrNO@SPAMgmail.com (odstrani no spam)
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
milica ::
Škoda, ker si v Ljubljani, kjer izgleda ni nobene dobre duše, ki bi ti to napravila.
Najbolje če se preseliš!
Najbolje če se preseliš!
Brane2 ::
Bi jaz, a ne morem sedaj. Sem v gužvi, ki bo minila čez kaka dva tedna...
N, mogoče bom imel v soboto ali nedeljo čas...
N, mogoče bom imel v soboto ali nedeljo čas...
On the journey of life, I chose the psycho path.
boštjan ::
tiborrr,kontaktiraj tribesmana
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
tiborrr ::
Ma, ni panike, sem mislil, da bi jo ze ta teden izprobal. Saj jo med vikendom lahko tudi v Radgoni nesem nasemu lokalnemu elektro-guruju, ki bo to profesionalno scinil.
@Brane2: Vseeno hvala za pomoc, saj vem, tudi sam sem v guzvi, pravkar sibam na kolokvij
@Brane2: Vseeno hvala za pomoc, saj vem, tudi sam sem v guzvi, pravkar sibam na kolokvij
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Moonman ::
Jaz sem čez kakšen teden v LJ, tak da lahko to tudi jaz naredim.
Nisem pa tudi tako daleč od Radgone
Nisem pa tudi tako daleč od Radgone
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup rolerjevOddelek: Šport | 3000 (2892) | N4m31355 |
» | Zaprtje Koroske ceste v Mariboru (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12412 (10658) | no comment |
» | Načrt električnega vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4239 (3761) | _Dejan_ |
» | 2500+ M: novi AXP 1700+? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 10947 (6617) | GUFY |
» | Tiborrr's ATi Radeon Cooler MK1Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1652 (1204) | tiborrr |