» »

AGP Speed

AGP Speed

Buffy ::

Živjo!

Zanima me če obstaja kakšen program s katerim lahko nastaviš AGP Speed na 4X.
V Catalyst-ih se to da narediti vendar bi rad imel OMEGA drivers pri katerih smatrgart ne dela.

Hvala za vse odgovore!

Dr_M ::

in kaj je narobe z nastavitvijo v biosu?:\
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Ne sej v BIOS-u ni nč narobe. Procesor mam navit prek FSB (Celeron 2400@3000) kar pa pomeni da se mi hitrost vodil veča ker sam ga navil za določeno vrednost se je AGP frekvenca preveč povečala in zdaj jo reduciram tako da mam namesto 8X , 4X AGP.

Sam to lahko nastavljam samo z Catalysti preko smartgarta, katerega pa OMEGA driverji nimajo zato sem mislil če obstaja kakšen program za nastavitev AGP hitrosti.

Pa še neki bi uprašu, ker mi je na jokerjevem menjalniku en neki, vsaj mislim da je, solili pamet.

Jst preočujem to hitrost AGP vodila že približno pol leta ker sem la tako lahko navil procesor na 3GHz. To sem storil tako da sem dal AGP vodilo na 4X->pomeni da sem zmanjšal frekvenco vodila .
A mam prav? Se z spremembo 4X, 8X spreminja hitrost oz. frekvenca vodila? (jst mislim da se, me pa zanima mnenje drugih da vem če sm izpadu kot totaln bedak, kr sem trdno prepričan da imam prav).

To sem pa zmanjšal zato ker je prišlo pri 8X do hudih motenj grafike (nič nism razbral kje je kej) zaradi prevelike frekvence.

Aja pa v BIOS-u nemorem nastavljat voltaže AGP vodila->vrjetno je tudi zato prišlo do motenj grafike.
:D

Aja sm pozabu napisat.

V BIOSu ne morem nastavljat AGP hitrosti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z novo grafično...?

Oddelek: Pomoč in nasveti
211279 (896) Ibn Tahir
»

AGP na plati je 3.3V, grafična pa rabi le 1.5V !!!? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
544131 (3430) TribesMan
»

FSB, PCI in AGP hitrost

Oddelek: Navijanje
221558 (1202) OwcA
»

pomagajte n00bu pri navijanju xp 1.4 GH (1600+)

Oddelek: Navijanje
91119 (1050) mega_n00b:)

Več podobnih tem