Forum » Pomoč in nasveti » gigaset isdn ne ddela
gigaset isdn ne ddela
ajtim76 ::
Ko sem kupil isdn paket pri telekomu z bazno postajo gigaset 4170 mi niso priklučili interneta. Sedaj pa xp-ji ne zaznajo modema v bazni postaji in tudi driverjev ni na priloženem cd-ju, da bi jih ročno vnesel.
Rad bi nasvet kako rešiti težavo ali naj kar kupim drugi isdn modem.
Rad bi nasvet kako rešiti težavo ali naj kar kupim drugi isdn modem.
iskra ::
Pri nas smo še nedavno tega uporabljali Gigaset 3070 za internet - potem je prišel ADSL.
Driverji so bili na priloženem CD-ju. Če jih niti Windows ne najde nikjer na tistem CD-ju, se oglasi v trgovini in zahtevaj CD z gonilniki ali pa da takoj spravijo nekoga h tebi domov, da ti vse nastavi.
Poglej še v Device manager, če imaš kako neznano napravo in poskušaj še enkrat nastavit na iskanje gonilnikov za to napravo s CD-ja.
edit: če si že na internetu, potem lahko skočiš še na Siemensovo spletno stran in tam poiščeš driverje
Driverji so bili na priloženem CD-ju. Če jih niti Windows ne najde nikjer na tistem CD-ju, se oglasi v trgovini in zahtevaj CD z gonilniki ali pa da takoj spravijo nekoga h tebi domov, da ti vse nastavi.
Poglej še v Device manager, če imaš kako neznano napravo in poskušaj še enkrat nastavit na iskanje gonilnikov za to napravo s CD-ja.
edit: če si že na internetu, potem lahko skočiš še na Siemensovo spletno stran in tam poiščeš driverje
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iskra ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Canon pixma mp140Oddelek: Strojna oprema | 1588 (1191) | BCSman |
» | Kakšen Telefon za Siol IP telefonijoOddelek: Omrežja in internet | 6527 (4533) | x.sci |
» | Siemens ISDN modem + WinXP = problem ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2358 (2237) | Mac Gyver |
» | Siemens ISDNmodem - telekom ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1200) | -MiS- |
» | ISDN problemOddelek: Pomoč in nasveti | 893 (738) | jansko |