Forum » Programska oprema » Požrešni explorer.exe
Požrešni explorer.exe
Shatzy ::
Zadnje čase mi računalnik (P4 2,4 gHz, 700 RAM, ATI grafa) deluje nenormalno počasi. Če v task managerju razvrstim po porabi sredstve, je explorer.exe čisto na vrhu, z porabo CPUja 99 in porabo sistemskih sredstev tudi 100.000. Je zadnje čase znaj kaka viroza, ki bi mi počela kakšno sranje? Prek firewirea imam priklopljen externi disk 250 GB, a je možno da mi on kej serje?
OK, neki novega sem ugotovu. Dokler ne začnem brskat po externem disku, mi vse lepo dela. Ko pa grem na eksterni disk, pa poraba resursov procesa explorer.exe začne rasti v nedogled. Kaj bi blo lohk narobe?
Matri[X] ::
A je odvisno s cim dostopas do externega diska (cmd, windows explorer, total commander)?
U bistvu dostop do njega samo prek explorerja (Moj Računalnik). Ampak šteka tut če recimo predvajam musko, ki jo mam na eksternem disku, v Windows Media Playerju 10 rab neznosno dolgo, da naloži komad. Potegnu sm nove driverje za disk dol, pa zdele ga čekeram z scandiskom, sam se vleče je 250 GB...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows explorer sesuvanjeOddelek: Operacijski sistemi | 2225 (1827) | mtosev |
» | Kaj za vraga se je zgodilo?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2783 (1272) | Aramis |
» | Obrementiv proca ves čas 99%Oddelek: Pomoč in nasveti | 982 (719) | zile |
» | v winxp mi explorer.exe požre vso močOddelek: Programska oprema | 1067 (849) | Trubar |
» | Win XP-mali hack?Oddelek: Programiranje | 1336 (944) | CaqKa |