Forum » Programiranje » Text editor
Text editor
matic ::
Kater text editor uporabljati? Predvsem bi rad da bi mi sumnike čžš/ČŽŠ prikazoval tudi pravilno, poleg seveda ostevilcevanja vrstic, barvanja kode,...! Sumnike predvsem zaradi HTML in PHP editeranja, kjer vedno potem uporabljam metodo find&replace in replacam s rpavimi znaki za sumnike (kadar uporabljam kar microsoft notepad).
Od advanced editorjev sizer poznam:
- EditPad Pro
- UltraEdit
Samo v nobenem ne najdem, kje bi lahko nastavljal kodno tabelo, da bi mi pravilno prikazoval sumnike.
Ima kdo kak kul editor, ki je sposoben pisati tudi prave sumnike za html dokumente s charsetom ISO-8859-2? Oz. ve kdo ce je mozno kako nastaviti EditPad Pro ali UltraEdit?
Hvala!
Od advanced editorjev sizer poznam:
- EditPad Pro
- UltraEdit
Samo v nobenem ne najdem, kje bi lahko nastavljal kodno tabelo, da bi mi pravilno prikazoval sumnike.
Ima kdo kak kul editor, ki je sposoben pisati tudi prave sumnike za html dokumente s charsetom ISO-8859-2? Oz. ve kdo ce je mozno kako nastaviti EditPad Pro ali UltraEdit?
Hvala!
-----------------------------------------
podpis: _____________
podpis: _____________
rabbit-zek ::
pspad
ampak osposobit šumnike še mi ni uspelo čeprav ima pspad možnost si nastavit kodno tabelo znakov!
ampak osposobit šumnike še mi ni uspelo čeprav ima pspad možnost si nastavit kodno tabelo znakov!
Life sucks in many ways!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rabbit-zek ()
]Fusion[ ::
UltrEdit all the way.
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dreamweaver CS4 šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 2198 (1557) | Modri dirkač |
» | Kateri programi so najboljsi?Oddelek: Izdelava spletišč | 3158 (2025) | nobodyelse |
» | Program za delanje spletnih strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 2569 (1860) | opeter |
» | editor za programerja...Oddelek: Programiranje | 2867 (2084) | Nerdor |
» | charset ?Oddelek: Programiranje | 3058 (2894) | cahahopie |