Forum » Pomoč in nasveti » ripanje s kamere Sony na računalnik
ripanje s kamere Sony na računalnik
AglioAlio ::
Lep pozdrav!
zanima me zakaj mi noče s digitalne kamere Sony HC40E zripati vide na računalnik v dobri ločljivosti. Ponavadi mi je to naredilo, sicer počasi, ampak je. S kamere pranašam preko USBja in sicer z Windows Movie Makerjem. Ali sm mogoče spremenu kake nastavitve od kamere al je mogoče slaba znamka kaset(TDK) kriva? A je mogoče da so se kodeki na računalniku kaj zjebali, ker delam vse isto kot ponavadi ampak mi ne dela prav. Pojma nimam, vse sm že probu pa nič.
Hvala za kakršne koli nasvete
zanima me zakaj mi noče s digitalne kamere Sony HC40E zripati vide na računalnik v dobri ločljivosti. Ponavadi mi je to naredilo, sicer počasi, ampak je. S kamere pranašam preko USBja in sicer z Windows Movie Makerjem. Ali sm mogoče spremenu kake nastavitve od kamere al je mogoče slaba znamka kaset(TDK) kriva? A je mogoče da so se kodeki na računalniku kaj zjebali, ker delam vse isto kot ponavadi ampak mi ne dela prav. Pojma nimam, vse sm že probu pa nič.
Hvala za kakršne koli nasvete
robbe ::
Če hočeš prenesti video na računalnik v polni kakovosti moraš uporabiti Firewire. Kaseta ne vpliva na kakovost posnetka. Sicer če hočeš najboljšo kakovost moraš zajet v DV formatu, saj je to nestisjeni format. Pa razmišljaj v nakupu novega programa, saj tale MovieMaker ni ravno prida.... saj zame, če je pa tebi všeč ....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5528 (4356) | m1h4 |
» | kako narediti soliden film (sony/pinacle/.MPEG/.AVI)Oddelek: Zvok in slika | 3379 (3081) | pivmik |
» | Zajem iz analogne kamere na računalnikOddelek: Zvok in slika | 1695 (1531) | nodes |
» | Katero kameroOddelek: Zvok in slika | 1223 (1103) | jype |
» | Resolucija DV premajhnaOddelek: Zvok in slika | 1229 (1152) | CaqKa |