Forum » Omrežja in internet » Nenormalen ping!
Nenormalen ping!
osrdek ::
V šd imamo server(ClarkConnect) in na njega priključenih 5 računalnikov. Do zdaj nikoli ni bilo težav s pingom.
Od včeraj dalje pa imamo nenormalen ping: tja do 1200ms
Do zdaj je vse bilo normalno, včeraj pa je kar naenkrat začel naraščati. Najprej je skakal nato se je pa zasidral pri 1200.
Sem pogledal v TraceRoute pa mi nariše to:
Pa malo mi je čudno da piše da je ping do našega serverja 0, na grafu se pa že pred serverjem dvigne ping!?!?!?
In zdaj še nagradno vprašanje : server ali siol?
Od včeraj dalje pa imamo nenormalen ping: tja do 1200ms
Do zdaj je vse bilo normalno, včeraj pa je kar naenkrat začel naraščati. Najprej je skakal nato se je pa zasidral pri 1200.
Sem pogledal v TraceRoute pa mi nariše to:
Pa malo mi je čudno da piše da je ping do našega serverja 0, na grafu se pa že pred serverjem dvigne ping!?!?!?
In zdaj še nagradno vprašanje : server ali siol?
Alexius Heristalski ::
Ha, ha, dobra slika!
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
osrdek ::
sem ugotovil da če potegnem kabel z vtičnice je za 15, 20 minut normalen ping potem pa spet isto. Danes zjutraj je začuda delalo vse normalno, zvečer pa...
nevem kaj bi bilo krivo?
nevem kaj bi bilo krivo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modificiran računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9996 (4776) | mrTwelveTrees |
» | NEST 06: Shark-357 zmagovalec v modanju računalnikaOddelek: Novice / NEST | 6388 (4947) | Spc |
» | Slab prenos po mreži!?!?Oddelek: Omrežja in internet | 1308 (953) | Tomay |
» | Kadilci na plano! (Prošnja)Oddelek: Loža | 2257 (1303) | Alexius Heristalski |
» | Overclockan BIOS za Radeon 9100 128 Mb DDR.....Oddelek: Navijanje | 2592 (2151) | TribesMan |