Forum » Strojna oprema » 64bit CPUs...pa cimvec objektivnosti ce se da
64bit CPUs...pa cimvec objektivnosti ce se da
Looooooka ::
mene sam zanima ce je kdo zasledil kksn objektivn test oz napoved kar se tice intelovih al pa amdjevih 64bitnih procesorjih.zanima me ker se obnese najbolje pri server based obremenitvah(se prav me avtomaticno doom3 testi in podobno niti mal ne interesirajo kaj sele ganejo).
ce je kksn administrator kje in ma cez kksne besne SQL serverje in jih mogoce namerava selit na 64bitno arhitekturo...mogoce se bl specificno win2k3 in njihov SQL server 2005.
In a se splaca slucajn se mal pocakat(ce kdo ve datume kdaj namerava intel amd vn dat kj novga na tem podrocju) kar bi se clo ze splacal kupit.
thank yaaaaaaaaa
ce je kksn administrator kje in ma cez kksne besne SQL serverje in jih mogoce namerava selit na 64bitno arhitekturo...mogoce se bl specificno win2k3 in njihov SQL server 2005.
In a se splaca slucajn se mal pocakat(ce kdo ve datume kdaj namerava intel amd vn dat kj novga na tem podrocju) kar bi se clo ze splacal kupit.
thank yaaaaaaaaa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 32 oz. 64 bitne aplikacijeOddelek: Programska oprema | 885 (736) | Rippy |
» | AMD vreden manj kot je odštel za ATI (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 7097 (7097) | jype |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9441 (8070) | Razerzone |
» | 64-bit CPUOddelek: Strojna oprema | 2220 (1512) | stryk |
» | V ponedeljek se je odvijal WinHEC 2005Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3454 (2808) | CCfly |