Forum » Programska oprema » iščem program za sinhronizacijo
iščem program za sinhronizacijo
sankus ::
Zdravo,
iščem program, ki bi mi sinhroniziral prenosni in "stacionarni" računalnik. Kar želim s tem program dosečt, je to, da mi ne glede na to na katerem računalniku sm obdeloval(vnašal nove, spreminjal obstoječe) podatke, ob priklopu prenosnika na stacionarni računalnik, naredi na obeh računalnikih enaki kopiji teh datotek (in pri tem upošteva novejši datum datotek).
preprosteje povedano, ko priklopm prenosnika na stacionarni računalnik, bi rad da se prenesejo spremembe v neki mapi iz prenosnika na stacionarni računalnik in obratno.
hvala za odgovore
lp, sankus
iščem program, ki bi mi sinhroniziral prenosni in "stacionarni" računalnik. Kar želim s tem program dosečt, je to, da mi ne glede na to na katerem računalniku sm obdeloval(vnašal nove, spreminjal obstoječe) podatke, ob priklopu prenosnika na stacionarni računalnik, naredi na obeh računalnikih enaki kopiji teh datotek (in pri tem upošteva novejši datum datotek).
preprosteje povedano, ko priklopm prenosnika na stacionarni računalnik, bi rad da se prenesejo spremembe v neki mapi iz prenosnika na stacionarni računalnik in obratno.
hvala za odgovore
lp, sankus
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu & Windows 7 - Skupna RabaOddelek: Operacijski sistemi | 1033 (700) | Kamion |
» | prenosnik in povezava z internetom preko routerja - nekaj vprašanjOddelek: Pomoč in nasveti | 2488 (1972) | Miro-Slav |
» | Problem pri ustvarjanju HomegroupOddelek: Omrežja in internet | 1494 (1244) | k4vz0024 |
» | Problem z inštalacijo XPjevOddelek: Strojna oprema | 811 (723) | Assass1n |
» | Dva računalnika v študentskem domuOddelek: Omrežja in internet | 2961 (2210) | malini |