Forum » Operacijski sistemi » Problem z windowsi, nujno!!
Problem z windowsi, nujno!!
Some1Else ::
Lp!
Jest mam pa en ful velik problem, in sicer, noče mi inštalirat windows xp. Ko zaženem iz CD-ROM-a, mi normalno napiše Please wait while computer is inspecting your computer's configuration, pol se pa ustavi in nardi črn zaslon. Zdej sm zasilno inštaliru linux, samo ne morem nč delat razn na internetu sm lahko... prosm naj en odgovori če ve...
p.s.: mam pa P4 3.0GHz, Epox 4PDA5+, 512 DDR333, radeon 9600pro
hvala, Dejan
Jest mam pa en ful velik problem, in sicer, noče mi inštalirat windows xp. Ko zaženem iz CD-ROM-a, mi normalno napiše Please wait while computer is inspecting your computer's configuration, pol se pa ustavi in nardi črn zaslon. Zdej sm zasilno inštaliru linux, samo ne morem nč delat razn na internetu sm lahko... prosm naj en odgovori če ve...
p.s.: mam pa P4 3.0GHz, Epox 4PDA5+, 512 DDR333, radeon 9600pro
hvala, Dejan
Microsoft ::
Poskus si dobit drug CD, ker lahko, da je ta pokvarjen. Si ze kdaj prej instaliral iz tega CDja? Je mogoce ze kdo drug instaliral iz tega CDja? Poskusi tudi izstekat vitalno nepomembne stvari (zvocna, kontrolerji, LAN kartica, ostali diski) pri instalaciji.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | aktivacija win xp ?Oddelek: Operacijski sistemi | 886 (656) | Han |
» | Win 7 pozabljeno geslo administratorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2084 (1902) | Good Guy |
» | Namestitev Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 5074 (4869) | zaaz89 |
» | Kako odstranit en operacijski sistem, drugega pa pustiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 1785 (1387) | Paramedic |
» | 1st MainboardOddelek: Operacijski sistemi | 907 (823) | schurda |