» »

Po updatanju kernelja (iz 2.2.20 v 2.4.19-debian woody) mi ne zazna mrezne kartice

Po updatanju kernelja (iz 2.2.20 v 2.4.19-debian woody) mi ne zazna mrezne kartice

karantan ::

Sprobam ce je use ok po rebootanju (k sm nalozu kerner ane pa mors rebootat) in napism ifconfig in vidm d se mi izpise sam "lo" ne pa tudi eth0 in eth1. Probam jih znova skonfigurerat (pac si mislm d se je kj zbrisal ane pa d morm na nov nastavt... ) pa napism ifconfig eth0 up ip in mi izpise device not found... Ponovno sem sel v make menuconfig za skonfiguracijo kernerja in vse obkulkam ( use sm dau * in nobenga "m"-ja). Grem vn in shranm. Pol dam pa make dep ane d mi to use pac osvezi al karkol ze to nardi. Ponovno pregledam cv mrezna dela, a se kr ne dela.
Priporocal bi se vsakrsne pomoci... Hvala
If you don't understand something, please read Help. If you still don't understand something, please read help again.
  • polepsal: BigWhale ()

Matri[X] ::

Ce kaj dodajas v kernel (enablas driverje) moras recompilat kernel (make-kpkg kernel_image).

BigWhale ::

Daj, zberi se, malo zadihaj, pa lepo pocasi in se enkrat opisi tvoj problem. Tako, da bo kdo razumel ali pa, da bo vsaj prebral do konca. Jaz nisem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Linux][Slackware] nadgradnja jedra (težave z mrežnim adapterjem)

Oddelek: Operacijski sistemi
51085 (970) 'FireSTORM'
»

gentoo in internet

181627 (1453) kriko1
»

A kdo ve kako v Linuxu skonfigurirat zunanjo mrežo

161590 (1389) Yohan del Sud
»

Redhat in ADSL