Forum » Strojna oprema » Via Epia & co.
Via Epia & co.
zee ::
Živjo.
Zanima me, kako se v praxi obnesejo mini-ITX matične plošče oz. sistemi. Koliko se to kaj greje? Kako je s hlajenjem in nenazadnje kakšne so vaše izkušnje s takšnimi in podobnimi sistemi?
hvala za odgovore,
zee
Zanima me, kako se v praxi obnesejo mini-ITX matične plošče oz. sistemi. Koliko se to kaj greje? Kako je s hlajenjem in nenazadnje kakšne so vaše izkušnje s takšnimi in podobnimi sistemi?
hvala za odgovore,
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
bmen ::
nekaj let nazaj sem imel prvo (Via Epia-800) mini-itx ploščo, ki jo je takrat prodajal PCX. Na njej so win2k + office + net delali brez kakih velikih problemov, igric pa nisem šiplal. Mp3 in DVD sta delala brez problemov, DivX pa so se malce zatikali. Zadeva je bila hladna!
Kako je z novejšimi ploščami ne vem, najbrž pa se precej hitrejše in najbrž tudi (precej) toplejše.
P.s. plošče lahko naročiš v Slo na strani www.mini-itx.com, pri nas pa jih šprodaja Avtera.
Kako je z novejšimi ploščami ne vem, najbrž pa se precej hitrejše in najbrž tudi (precej) toplejše.
P.s. plošče lahko naročiš v Slo na strani www.mini-itx.com, pri nas pa jih šprodaja Avtera.
... B ...
jukoz ::
Plata je z 800MHz procesorjem in dela super. Je v "industrijskem" ohisju in se nic ne greje, kjub temu da je usmernik zraven. Dela non-stop ze 2 leti! Aja je pa OpenBSD gor, tko da ne vem kak je z DivX in tak. Server pac.
zee ::
luštno. še enkrat hvala.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Družinski server / HTPC za v dnevno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13154 (9862) | CoreySteel |
» | problem z monitorjem - ubuntu...Oddelek: Strojna oprema | 744 (713) | Karen |
» | Prenosnik v avtoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1171 (1042) | roli |
» | Čim manjše oz. Mini mini. Od celih ohišij do komponentOddelek: Kaj kupiti | 1999 (1509) | Big_Al |
» | Poceni prenosnikiOddelek: Novice / Procesorji | 4323 (4323) | Poldi112 |