Forum » Zvok in slika » REŠITEV ali SERVIS za Xoro predvajalnik
REŠITEV ali SERVIS za Xoro predvajalnik
volek ::
Lep pozdrav uporabniki Xoro-ta 415.
Vidim da ste vsi zadovoljni z njim, tudi jaz sem bil, do predkratkim, ko mi je čisto zaštekal. Ne odzove se več oz sploh se ne prižge, pa še CD mi je noter ostal. Kaj mu je bilo, ne vem, razen če ga je zmešal dvix, ki ni bil zaključen. Ko sem dal noter CD, najprej ni bilo slike, le zvok, potem ga ugasnem in spet prižgem, pa čisto nič, tema. Torej sprašujem vas, če je kdo imel tak problem. Predvidevam, da ga bom moral nest na servis, zato mi prosim povejte kam oz na kateri servis ste ga, če se ga, nesli in to kje v okolici Ljubljane.
Hvala!
Vidim da ste vsi zadovoljni z njim, tudi jaz sem bil, do predkratkim, ko mi je čisto zaštekal. Ne odzove se več oz sploh se ne prižge, pa še CD mi je noter ostal. Kaj mu je bilo, ne vem, razen če ga je zmešal dvix, ki ni bil zaključen. Ko sem dal noter CD, najprej ni bilo slike, le zvok, potem ga ugasnem in spet prižgem, pa čisto nič, tema. Torej sprašujem vas, če je kdo imel tak problem. Predvidevam, da ga bom moral nest na servis, zato mi prosim povejte kam oz na kateri servis ste ga, če se ga, nesli in to kje v okolici Ljubljane.
Hvala!
- zaklenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Medion akoya e7330 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9302 (5893) | Vorlon |
» | pofuk.. comtronOddelek: Kaj kupiti | 5282 (2728) | x45 |
» | Radeon 9600 PRO "DIED" ??? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4067 (3229) | Boki_ |
» | Vam je kdaj na servisu že kaj "zginilo"?Oddelek: Loža | 1954 (1251) | iskra |
» | Računalnik je "crknil"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1194 (1010) | Dzqint |