Forum » Pomoč in nasveti » problem-windows media player
problem-windows media player
wade ::
kaj nej naredim? men ne dela streaming, vsakič ko hočem gledat prek neta(da se na strani pojavi media player ali tudi če hočem gledati prek coolstreaminga) mi računalnik javi error report in me vrže vn
wind. media player sem že velikokrat dol vrgu in na novo instaliru pa nič ne pomaga.
help me!!
če mam kšn fajl že shranjen na računalniku, mi dela sam men to nč ne pomen, jst tisto rajš gledam v BS-playerju, men ne dela STREAMING, recimo na strani 24ur hočm gledat kšn clip, se na strani pojavi WMP, se začne conectat in pol se pokaže error report kliknem don't send in me vrže vn iz brskalnika
isto ko hočem gledat kakšno tekmo, ki je trenutno na netu prek coolstreaminga al kerga kol linka
mi naredi isto
imam WMP 10, sm ga že ene parkrat dol vrgu in na novo instaliru(tud 9-ko) pa je vedno isto
prosim pomagajte mi ker me že res spravlja ob živce, pa tud na drugih forumih nimajo pojma
še slikco:
wind. media player sem že velikokrat dol vrgu in na novo instaliru pa nič ne pomaga.
help me!!
če mam kšn fajl že shranjen na računalniku, mi dela sam men to nč ne pomen, jst tisto rajš gledam v BS-playerju, men ne dela STREAMING, recimo na strani 24ur hočm gledat kšn clip, se na strani pojavi WMP, se začne conectat in pol se pokaže error report kliknem don't send in me vrže vn iz brskalnika
isto ko hočem gledat kakšno tekmo, ki je trenutno na netu prek coolstreaminga al kerga kol linka
mi naredi isto
imam WMP 10, sm ga že ene parkrat dol vrgu in na novo instaliru(tud 9-ko) pa je vedno isto
prosim pomagajte mi ker me že res spravlja ob živce, pa tud na drugih forumih nimajo pojma
še slikco:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem hp elitebook 8530pOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (877) | aleph |
» | Call Of Duty MP grafika!Oddelek: Igre | 1924 (1385) | baker |
» | Lahko gledas preko neta free tv? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19233 (4073) | ABX |
» | Windows Media Player 9 FinalOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4533 (4533) | Paramedic |
» | slika je rahlo......"zrnata"Oddelek: Zvok in slika | 1113 (884) | jos69 |