Forum » Operacijski sistemi » [win xp] ne naloži profila
[win xp] ne naloži profila
Hair ::
Lep pozdrav!
Danes zjutraj zaženem računalnik in mi pred zagonom windowsov (XP) javi:
Your profile cannot bo loaded bacause it is corrupted! (oz. nekaj v tem smislu)
Potem se mi vseeno prijavi pod mene, ampak brez vseh mojih nastavitev. Ni nastavitev v thunderbidu, ni gesel in priljubljenih v FF-ju, ni ikon na desktopu, ni object docka, ki ga uporabljam, ni mojih dokumentov, niti ni mojega ozadja in ostalih nastavitev v oknih.
Vse datoteke so sicer ostale. Če grem na D:\Documents and Settings\HairMan\Desktop je tam vse kar je bilo poprej tudi na desktopu.
Skeniral sem ga z updatenim NOD-om (deep scan), pa ni našel niti enega okuženega file-a.
Kakšne so možnosti da bi dobil svoj profil nazaj?
Vsem najlepša hvala za odgovore!
Danes zjutraj zaženem računalnik in mi pred zagonom windowsov (XP) javi:
Your profile cannot bo loaded bacause it is corrupted! (oz. nekaj v tem smislu)
Potem se mi vseeno prijavi pod mene, ampak brez vseh mojih nastavitev. Ni nastavitev v thunderbidu, ni gesel in priljubljenih v FF-ju, ni ikon na desktopu, ni object docka, ki ga uporabljam, ni mojih dokumentov, niti ni mojega ozadja in ostalih nastavitev v oknih.
Vse datoteke so sicer ostale. Če grem na D:\Documents and Settings\HairMan\Desktop je tam vse kar je bilo poprej tudi na desktopu.
Skeniral sem ga z updatenim NOD-om (deep scan), pa ni našel niti enega okuženega file-a.
Kakšne so možnosti da bi dobil svoj profil nazaj?
Vsem najlepša hvala za odgovore!
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
zee ::
da ročno prekopiraš fajle iz starega profila v novega.
kaj ti piše, če greš na: Start->Settings->Control panel->System->Advanced->User profiles? Kaj imaš na seznamu?
kaj ti piše, če greš na: Start->Settings->Control panel->System->Advanced->User profiles? Kaj imaš na seznamu?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
account unknown
account unknown
account unknown
en user ki sem ga ustvaril danes
tisti user katerih nastavitev ne naloži - to domnevam zaradi velikosti (sokraj 2GB), status pa ima (za razliko od drugih) - backup (vsi ostali imajo local)
še en user z istim imenom kot zgornji vendar velik le 7MB, status pa ima local
EDIT:
Tisti account unknown-i so verjetno od apache2triada katerega sem večkrat naložil in je avtomatsko ustvaril novega uporabnika.
account unknown
account unknown
en user ki sem ga ustvaril danes
tisti user katerih nastavitev ne naloži - to domnevam zaradi velikosti (sokraj 2GB), status pa ima (za razliko od drugih) - backup (vsi ostali imajo local)
še en user z istim imenom kot zgornji vendar velik le 7MB, status pa ima local
EDIT:
Tisti account unknown-i so verjetno od apache2triada katerega sem večkrat naložil in je avtomatsko ustvaril novega uporabnika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hair ()
OK, ostalo imam, le še priljubljene od FF-ja mi manjkajo. V bistvu mi je FF v celoti zamrznil, tako da ga bom še enkrat naložil. Kako (kater file) moram skopirati da bom obdržal priljubljene?
Upam da se sploh da...
Upam da se sploh da...
Jan987 ::
pejt v opravljanje zaznamkov pa pejt izvozi pa potem v datoteko oz. mogoče mal drgač k govorim na pamet!!!
Sem našel!
D:\Documents and Settings\HairMan\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\neke_crke_in_stevilke.default\bookmarks.html
Jutri pa sledi format!
Hvala vsem!
D:\Documents and Settings\HairMan\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\neke_crke_in_stevilke.default\bookmarks.html
Jutri pa sledi format!
Hvala vsem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NUJNO!! Izbris uporabniškega imena (XP)Oddelek: Operacijski sistemi | 1083 (1083) | Mercier |
» | Internet radio - BroadcastingOddelek: Izdelava spletišč | 2799 (2457) | hansol |
» | Kako v Win2k premakniti mapo Documents and Settings?Oddelek: Operacijski sistemi | 1879 (1845) | Mercier |
» | user accountOddelek: Pomoč in nasveti | 1355 (1137) | centio |
» | iz workgroup na domainOddelek: Programska oprema | 1241 (1056) | matic |