Forum » Igre » desperados-problem!?
desperados-problem!?
MrShadow ::
Nekej mi ni jasno?! Niti najmanj!!!
Kako lahko igra kot so desperadosi na konfiguraciji kot je navedena spodaj, delajo zelo zelo pocasi.......
P2 300mhz
256mb ram
geforce 2 mx 400
Win Me
Sploh mi ni jasno zakaj delajo pocasi saj uporabljajo isti pogon kot commnadosi, samo da commandosi mi delajo cisto normalno....
Ce kdo karkoli ve o tem kako bi odpravil tezavo, naj plis pomaga!!!!!!
hvala
Kako lahko igra kot so desperadosi na konfiguraciji kot je navedena spodaj, delajo zelo zelo pocasi.......
P2 300mhz
256mb ram
geforce 2 mx 400
Win Me
Sploh mi ni jasno zakaj delajo pocasi saj uporabljajo isti pogon kot commnadosi, samo da commandosi mi delajo cisto normalno....
Ce kdo karkoli ve o tem kako bi odpravil tezavo, naj plis pomaga!!!!!!
hvala
asPeteR ::
Dej znižaj resolucijo, podrobnosti,...
Toda ta sistem je dovolj dober, da poganjaš na ful detailj.
Ker OS maš? Pa nastavitve v BIOSU? Ti tečejo kakšni programi še zraven, npr system restore,...
Toda ta sistem je dovolj dober, da poganjaš na ful detailj.
Ker OS maš? Pa nastavitve v BIOSU? Ti tečejo kakšni programi še zraven, npr system restore,...
MrShadow ::
Ce znizam resolucijo ne pomaga.....oz. skoraj ni razlike ce imam vse do konca al ce imam vse na low....nic drugega ne poganjam zravem....Kaj bi moral naredit v biosu?!
asPeteR ::
Kes OS maš? Včasih so lahko z win2k bleme.
BIOS. AGP size kolk maš nastavljen, cas2, 4-way interlaving; te nastavitve bodo pohitrile sistem.
BIOS. AGP size kolk maš nastavljen, cas2, 4-way interlaving; te nastavitve bodo pohitrile sistem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z kompatibilnostjo gr. kartice z osn. ploščoOddelek: Strojna oprema | 1218 (982) | medo12 |
» | zatikanje videa zaradi grafičneOddelek: Zvok in slika | 1140 (915) | Daedalus |
» | elite k7s5a ver 3.0 +radeon 9000 pro PROBLEMOddelek: Pomoč in nasveti | 801 (735) | boštjan |
» | Hercules8500LeOddelek: Pomoč in nasveti | 2395 (1596) | rap3r |
» | Fiksni SWAP fileOddelek: Pomoč in nasveti | 1410 (1292) | Tzar |