Forum » Omrežja in internet » Izbrisan mail s strežnika
Izbrisan mail s strežnika
Storm ::
Po nesreči sem zbrisal mail s priponkami in sicer na strežniku www.email.si, dal izbriši in izprazni koš. Potem ugotovil, da je stvar vsebovala hudo pomemben attachment. Zanima me, ali še lahko kako vrnem tisti mail nazaj oz pridobim priponko. Jasno je da na strežniku tega ni več, zdej me zanima ali so se dateteke zapisale kam v kak temp directory?
V recycle binu jih seveda ni. Kje jih lahko iščem?
V recycle binu jih seveda ni. Kje jih lahko iščem?
Markec The Great
borchi ::
aja, ma gandalfar prav. sem spregledal, da je to web mail.
a si odpiral kj ta attachment? ker če ga nisi, pol sem skor sigurn, da boš zaman vandral po internet temporary files.
a si odpiral kj ta attachment? ker če ga nisi, pol sem skor sigurn, da boš zaman vandral po internet temporary files.
l'jga
Storm ::
Hmm, ni ga, je pa zdej štos, ko tud pošiljatelj pravi, da je sendal zadevo in danes pred tem ko sem jst bral zbrisal svoje sent in deleted itemse v outlooku. Ma on še mogoče to kje na kišti?
Markec The Great
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | justbeamit za osebni serverOddelek: Omrežja in internet | 2660 (2299) | SeMiNeSanja |
» | emailu se po poti izgubi priponkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2898 (2644) | Avby |
» | Volja.net širi viruse!?Oddelek: Omrežja in internet | 1502 (1413) | Bakunin |
» | Email.si in izgubljeni mailiOddelek: Omrežja in internet | 1405 (1196) | Bakunin |
» | Si ol a kdo kaj v o temOddelek: Omrežja in internet | 2021 (1707) | AlienGT |