Forum » Problemi človeštva » OpenOffice
OpenOffice
SavoKovac ::
Ljudje dobivajo živčne težave...ko stvari, sicer zelo dobronamerno zastavljene, ne služijo namenu.
- zaklenil: BigWhale ()
CCfly ::
Mogoče bi nam zaupal kaj več o tvojih problemih.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
V bistvu ni tako več moj problem, saj sem rade volje na AbiWordu.
Samo nekateri *neračunalničarji* okoli mene po pravici obupavajo, ne sicer nad naprednimi možnostmi, ampak nad čisto vsakdanjimi, kot npr. nadvse vsiljiva funkcija samopopravkov/samooblikovanja, na "blef" napisana pomoč (oz. prevedena...).
Definitivno problem človeštva.
Samo nekateri *neračunalničarji* okoli mene po pravici obupavajo, ne sicer nad naprednimi možnostmi, ampak nad čisto vsakdanjimi, kot npr. nadvse vsiljiva funkcija samopopravkov/samooblikovanja, na "blef" napisana pomoč (oz. prevedena...).
Definitivno problem človeštva.
CCfly ::
AutoComplete se izklopi v Tools -> AutoCorrect/AutoFormat -> Word Completion -> Enable Word Completion
Nekaj opcij lahko izključiš v Tools -> Options -> Language settings -> Writing aids.
Kar se tiče problemov človeštva, pa je najbolje kontaktirati razvijalce in jim prijazno povedati, kaj vas pri OpenOfficu moti.
Za začetek si oglejte: http://sl.openoffice.org.
Nekaj opcij lahko izključiš v Tools -> Options -> Language settings -> Writing aids.
Kar se tiče problemov človeštva, pa je najbolje kontaktirati razvijalce in jim prijazno povedati, kaj vas pri OpenOfficu moti.
Za začetek si oglejte: http://sl.openoffice.org.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
[Problem se pojavi, ko moraš komu kak priporočat. In te s solzo v očeh prosijo, da samo OpenOffice ne.]
BigWhale ::
Dalec od problema clovesta. Uporabnike bi lepo prosil naj se ne delajo norca. Tudi ce se delajo norca na svoj racun.
Hvala.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel LibreOffice 3.3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 23123 (18367) | System |
» | Windows Vista + kateri MS Office?Oddelek: Programska oprema | 1951 (1823) | darkkk |
⊘ | MS OfficeOddelek: Programska oprema | 1396 (1335) | STASI |
» | Izšel OpenOffice.org 2.0.1, na voljo tudi poslovenjen paketOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 4856 (3809) | krjul |
» | Knjiga 'Hitri vodnik po OpenOffice.org' na voljo pod licenco GNU/FDLOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 3486 (3486) | dr.J |